Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γιωργάκη στο Καραϊσκάκη, έτσι ξηγιόμαστε τρίμπαλο στους δανειστές!!!


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας κατά της ενδοτικής κυβέρνησης Papandreou-Venizelos, το ιστορικό Καραϊσκάκη έδειξε τα δόντια του στους Γερμαναράδες, τιμώντας τον ήρωα της παλιγγενεσίας, του οποίου το όνομα φέρει.
Τριάντα τρεις χιλιάδες αφιονισμένοι «κόκκινοι» (τύφλα να ‘χουν τα «μπλοκ» του ΠΑΜΕ) οπαδοί, τρεις Έλληνες (Αβραάμ, Μανιάτης, Φετφα), ένας υπό ελληνοποίηση (Χολέβας), δυο «δικά μας» παιδιά που ‘γίναν άντρες στην Ελλάδα (Τζιμπουράκος, Πάντελιτς), ένας Αργεντινός που παίζει σαν γνήσιος Έλληνας τερματοφύλακας (Κοστάντζο) και οι λοιποί ελληνόψυχοι παικταράδες του Θρύλου έδωσαν το μήνυμα στους κατακτητές:
«Βάλτε όλο το δάνειο στον κ…λο», «Έτσι ...γλεντάνε... αυτοί που σας χρωστάνε».
Μία ηρωική πράξη αντίστασης κατά των «απεσταλμένων» της Μέρκελε, που, έστω κι έτσι, υποκαθιστά λιγάκι τη δουλικότητα, την ανικανότητα και την ενδοτικότητα της πλέον άχρηστης κυβέρνησης Papandreou-Venizelos.
Νομίζω ότι ο Σαμαράς πρέπει να ξεκινήσει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στο καμίνι του νέου Φαλήρου.
Υ.Γ.1 : Μπορεί να αμφισβητώ εν μέρει τη στρατηγική και την αντιπολιτευτική τακτική του Σαμαρά, αλλά δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι η στάση του καθημερινά δικαιώνεται από τις παλινωδίες του έντρομου Γιωργάκη. Δεν μπορείς κύριε Πρωθυπουργέ να καθυβρίζεις ενώπιον του κομματικού σου ακροατηρίου τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά από μια ώρα να τον καλείς (τον υβριζόμενο) σε συστράτευση και κουραφέξαλα. Αποδεικνύεις, καθημερινά, πέραν του ότι έχεις χάσει τη μπάλα (σαν τη Ντόρντμουντ εχθές) ότι και η προ μηνών έκκλησή σου για συγκυβέρνηση προς το Σαμαρά ήταν καθαρά προσχηματική, σε μία απέλπιδα προσπάθειά σου για τιμητική έξοδο.
Υ.Γ. 2 : RAUS!
Υ.Γ. 3 : Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τις αναγνώστριες - κυρίως - της Μυστήριας Ομάδος για το ολίγον έως πολύ τώρα που το σκέπτομαι, άκομψον του τίτλου, αλλά δεν άντεξα άλλο ο χριστιανός, και ξέσπασα. Άσε, που ακόμη και ο Μυστήριος ήθελε να βάλουμε αυτό τον τίτλο!!!
Σεμνός & Ταπεινός