Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

It's the Islam, stupid


Από το Μυστήριο
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές ο 18χρονος Ιρανός που σκόρπισε τον τρόμο στο Μόναχο δολοφονώντας αδιακρίτως εφήβους, ήταν ψυχικά ασθενής τελώντας σε κατάσταση "αμόκ".
Το οποίο "αμόκ" διήρκεσε ένα τουλάχιστον χρόνο, αφού τόσο χρόνο ο εν λόγω δολοφόνος οργάνωνε την επίθεση.
Η γερμανική αστυνομία βλέπει «έγκλημα πάθους» πίσω από τη δολοφονία της εγγύου γυναίκας με ματσέτα από 21χρονο Σύρο πρόσφυγα.
Σήμερα οι Γερμανοί ανακάλυψαν ότι ο 27χρονος Σύρος πρόσφυγας που επιχείρησε επίθεση αυτοκτονίας σε μουσικό φεστιβάλ όπου υπήρχαν περισσότερα από 2.000 άτομα, είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Προηγουμένως οι γαλλικές αρχές είχαν "ανακαλύψει" ότι ο Τυνήσιος μακελάρης της Νίκαιας είχε gay σύντροφο, ο οποίος το θυμήθηκε μετά την επίθεση και τα ΜΜΕ το επικοινώνησαν δεόντως.
Ομοίως οι αρχές των ΗΠΑ είχαν "ανακαλύψει" ότι ο Αφγανός που εκτέλεσε 50 σε gay club ήταν κι αυτός gay, και φυσικά εμφανίστηκε ο σύντροφός του κάνοντας δηλώσεις σε όλα τα αμερικάνικα μέσα.
Έτσι, σύμφωνα με τις Αρχές των εν λόγω κρατών το μοναδικό κοινό στοιχείο όλων των ανωτέρω δολοφόνων είναι ότι είναι ψυχικά ασθενείς και ολίγον gay. Απουσιάζει πλήρως η αναφορά ότι όλοι είναι μουσουλμάνοι που δεν δίστασαν να σπείρουν τον όλεθρο.
Η μη αναφορά στο θρήσκευμα λαμβάνει χώρα προκειμένου να μην τρομοκρατηθούν έτι περισσότερο οι κοινωνίες που βλέπουν ότι όλοι οι δολοφόνοι ήταν μουσουλμάνοι της διπλανής πόρτας. Για να μην αποδειχθεί ότι απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια ενσωμάτωσης των μουσουλμανικών πληθυσμών από τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, και ότι η πολυδιαφημισμένη πολυπολυτισμικότητα δεν χωρά εφαρμογής σε μουσουλμάνους. Για να μην διαφανεί πόσο λανθασμένη και επικίνδυνη ήταν η willkommen politik, η πολιτική ανοιχτών θυρών της Μέρκελ, η οποία τον Οκτώβριο είχε δηλώσει ότι η Γερμανία είναι σε θέση να δεχθεί 1.000.000 μετανάστες.
Οι απανωτές επιθέσεις "μοναχικών λύκων" είναι ακόμη πιο επικίνδυνες και τρομαχτικές για την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, από τις οργανωμένες επιθέσεις, αφού διεξάγονται από μουσουλμάνους της διπλανής πόρτας με "απλά", αλλά αποτελεσματικά, δολοφονικά μέσα (πχ. νταλίκα, μαχαίρι, κλπ).
Θορυβημένες από τη συχνότητα των επιθέσεων (όλες οι ανωτέρω έλαβαν χώρα σε 1 1/2 μήνα) οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα ποιοτικά κοινά χαρακτηριστικά των επιθέσεων, αποσιωπώντας ότι όλοι οι δράστες ήσαν νεαροί φανατικοί ισλαμιστές.
Εις μάτην όμως, αφού η επίθεση του Ισλάμ στην χριστιανική Ευρώπη είναι πια γεγονός και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ