Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Εμπρός της ΑΕΚ παληκάρια !!!


Από το Μυστήριο
Απορούν κάποιοι για τη σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης της λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου. Κι εγώ απορώ μαζί τους, αφού η εκάστοτε κυβέρνηση μετέρχεται αναλόγων τρικ για λόγους αποπροσανατολισμού.
Μία λίστα χρεών 88 δισ, η οποία περιλαμβάνει το ΜΙΝΙΟΝ, την Πειραιϊκή Πατραϊκή, τον Κοσκωτά, την Ολυμπιακή, τον Τόλη τον Βοσκόπουλο και πλείστους άλλους πιστολέρο !!!
Εγώ πάλι ελπίζω ότι η ΑΕΚ θα αρνηθεί την επιχορήγηση από την Περιφέρεια Αττικής και λοιπούς φορείς του δημόσιου τομέα για την κατασκευή της "Αγίας Σοφίας" στη Ν. Φιλαδέλφεια (το στάδιο προβλέπεται να είναι έτοιμο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2035-36), τη στιγμή που χρωστά στο ελληνικό κράτος το ποσό των 249.800.000 ευρώ.
Στο όνομα της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου βρε αδερφέ...
Και ο γαύρος θα πληρώσει τα χρωστούμενα στην Τράπεζα Κρήτης από την εποχή του Κοσκωτά. Άλλωστε το κρατικό δώρο του "Καραϊσκάκης" είναι αρκετό για πολλές δεκαετίες.
Και ο Αλαφούζος δεν θα καταδεχθεί να λάβει την επιχορήγηση από την Περιφέρεια Αττικής για την ανακαίνιση (!!!) του κοτετσιού της Λεωφόρου.
Και οι οπαδοί - πρόβατα δεν θα πανηγυρίζουν που η αγαπημένη ομάδα τους φορτώνει με φέσια το Δημόσιο και τρίτους, όταν εκείνοι πληρώνουν αγόγγυστα όλες τις υποχρεώσεις τους, και μόλις χρωστούν ένα ευρώ τους απειλούν με κατασχέσεις.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ