Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μνημονίου το ανάγνωσμα !!


Από τον Σεμνό & Ταπεινό
Γιατί διαπορείτε και εξανίστασθε αγαπητοί συμπολίτες, ιθαγενείς, κάφροι, υπόδουλοι αυτού του «Κράτους», που ο Χρυσοχοΐδης βγήκε φόρα παρτίδα και παραδέχτηκε ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο;
Εδώ, κοτζάμ Λούκα Κατσέλη (Υπουργός Οικονομίας ειρήσθω εν παρόδω κατά το διάστημα εκείνο), παραδέχτηκε ότι το διάβασε τρεις (3) ολόκληρες ώρες, ένα Σάββατο πρωί (προφανώς παίρνοντας το πρωινό της στη βεράντα) … Να με συμπαθά, βέβαια, η κυρά-Λούκα, αλλά σε τρεις ώρες δεν διαβάζεις ούτε Άρλεκιν, ούτε καν την Espresso (αν έχεις ασφαλώς «καλλιτεχνικές» ανησυχίες), όχι το Μνημόνιο που ‘ναι ίσα με την ΠΑΠΥΡΟΣ Larouche Britannica !
Εν πάση περιπτώσει, καταδικάζω απερίφραστα τους κακοήθεις εκείνους που πνέουν μένεα κατά του Χρυσοχοΐδη για την παραδοχή του αυτή.
Αλήθεια, που να ‘βρισκε ο άνθρωπος τον χρόνο να διαβάσει 10 τόμους «μαυρίλα» κι «αραχνιά». Όλο απολύσεις, μέτρα, περικοπές δαπανών κ.ο.κ. Σκέτη κατάθλιψη. Γιατί να μαυρίζει την ψυχή του; Μήπως κι αν το διάβαζε θα άλλαζε κάτι; Πάλι δεν θα το ψήφιζε; Συνεπώς, γιατί να χάνει το χρόνο του τσάμπα; Εξάλλου, όπως είπε ο ίδιος, είχε άλλες δουλειές τότε, ως Υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη. Σωστά … Κάθε βράδυ καβαλούσε τις μηχανές της Ομάδας Ζ και έβγαινε περιπολίες στο κυνήγι της εγκληματικότητας. Λίγο το ‘χετε αυτό, αχάριστοι; Κοτζαμάν Υπουργάρα σάς φύλαγε από τα κλεφτρόνια, τους διαρρήκτες, τους ληστές και τους μπουκαδόρους. Επί Υπουργίας του η Αθήνα ήταν ο επί γης παράδεισος.
Βέβαια, μετά την ψήφιση του Μνημονίου ακολούθησε ανασχηματισμός και ο εν λόγω «προβιβάστηκε» σε Υπουργό Ανάπτυξης, άρα καθ’ ύλην συναρμόδιο για την εφαρμογή μέτρων ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της οικονομίας που – υποτίθεται – ότι περιλαμβάνονταν στο Μνημόνιο… Το ότι δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, βρίσκει πλέον την προφανή εξήγησή του....
Ο Υπουργός πιάστηκε «αδιάβαστος».
Πάντως, νομίζω ότι όλοι αυτοί που τον καθυβρίζουν δυο μέρες τώρα, δεν του καταλογίζουν τόσο ότι δεν το διάβασε, αλλά ότι τους εξέθεσε όλους, διότι, μέχρι τώρα, δεν έχει βγει ένας Υπουργός να μας πει ότι, πράγματι, το ΄χε διαβάσει πριν ψηφιστεί !!! (Δεν αναφέρομαι ασφαλώς στους βουλευτές … αστεία πράγματα. Αυτοί τρέχουν για τα ρουσφέτια της κυρας Μαριγώς και του Μπάρμπα Μήτσου από την Άνω Πέρα Ραχούλα της Περιφέρειάς τους).
Ωστόσο, διερωτώμαι: Ο George και ο Παπακωνσταντίνου το ‘χαν διαβάσει, άραγε;;;;;
Υ.Γ.: Δεν μου προξενεί εντύπωση τίποτε απ’ όσα, προσφάτως, έχει πει ο Χρυσοχοΐδης. Ο άνθρωπος είναι αυτό που έλεγα και χθές: Ολόγιστος. Ας τα βλέπουν εκείνοι που τον είχαν ηρωοποιήσει και τον «κάναν άνθρωπο» και πολιτικό «υψηλού διαμετρήματος» μετά την υποτιθέμενη εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.
Άντε, λοιπόν, βγάλτε τον και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και «δυνάμει Πρωθυπουργό»!
Υ.Γ. 2: Τα αυτά ισχύουν και για το Λοβέρδο, του οποίου οι επικοινωνιολόγοι συνέστησαν την όψιμη «επίθεση αγάπης» προς τον Γιώργακη για να προσεταιριστεί τα «προεδρικά κουκιά» μιας και μάλλον οι αριθμοί δεν του βγαίνουν.
Σεμνός & Ταπεινός