Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«ΞΑΝΘΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑ»…


Μα είναι ποτέ δυνατόν; Αίσχος, ντροπή και όνειδος!
Μα, να κυνηγάνε τον Τόλη, τον ένα και μοναδικό, τον αοιδό, τον ποιητή, τον άνδρα, τον «ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ», τον άνθρωπο που γαλούχησε με τα τραγούδια του γενιές ολόκληρες;
Και όλα αυτά για 5 1/2 ψωροεκατομμύρια ευρώ χρέη προς την Εφορία; Τώρα το θυμηθήκανε; Μετά από 17 χρόνια;
Αλλά, έτσι είναι. Δεν τους πείραζε τότε, που ‘ταν παντρεμένος με την Τζούλια. Σήμερα τους πείραξε που τυγχάνει σύζυγος της – πρώην – Υφυπουργού Τουρισμού μας.
Καταγγέλλω, λοιπόν, την αήθη, εμπαθή και απαράδεκτη, πολιτικά και ηθικά, επίθεση κατά της «ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ» Άντζελας Γκερέκου, που «ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ» πριν λίγα χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου και έκτοτε κοσμεί με την παρουσία της τα κοινοβουλευτικά έδρανα, ως «ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ» που είναι. Η επίθεση αυτή, εκτός του ότι συνιστά ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αποτελεί και ευθεία υποβάθμιση των Επτανήσων και δη της Κέρκυρας, η οποία τυγχάνει κατά ένα μέρος και πατρίδα μου… Άρα, το παίρνω κι επί προσωπικού!
«ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑΤΙ» κυριεύουν τον ελληνικό λαό γι’ αυτή την αδικία.
Ως εκ τούτου, δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στη συντρόφισσα Άντζελα, στην Κέρκυρα και το Ποντικονήσι, τους Παξούς και Αντίπαξους και τις διαποντίους νήσους, καθώς και στο φίλιο blog "listonplace" και δηλώνω συμμέτοχος και αρωγός στον αγώνα για την πλήρη πολιτική, ηθική και ιστορική δικαίωση της Άντζελας, του Τόλη και του Ιονίου Πελάγους, εν γένει.… «ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ», είμαι μαζί σας!
Η πολιτική τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν θα υποκύψουμε στην απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.
Δεν υπάρχει αντικειμενική – οικογενειακή ευθύνη. Ρωτήστε και τον Beny. Κάτι τέτοια έλεγε επί εποχής «βασικού μετόχου».
Στο κάτω - κάτω της γραφής, που να ξέρει η έρμη η Άντζελα τις πομπές του συζύγου της πριν τον γνωρίσει; Και σιγά μην τους είχε ενοχλήσει τόσα χρόνια η Εφορία. Για 3 ψιλοεκατομμύρια, πλέον προσαυξήσεων και προστίμων; Σιγά που θα μιλάνε στο σπίτι τους, η Άντζελα κι ο Τόλης, για δουλειές και τέτοιες «λεπτομέρειες». Τα ίδια, άλλωστε, μας έλεγε και η σύζυγος Βουλγαράκη προ ετών (remember?). Γιατί να μην τους πιστέψουμε; Απόλυτα φυσιολογικό.
Αλλά, τώρα που κάνω και δεύτερες σκέψεις, «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ». Διότι μπορεί όλα αυτά να είναι ένα μέρος μόνο μίας καλά οργανωμένης και συγκροτημένης συνομωσίας κατά όλων των γυναικών που φέρουν το όνομα «ΑΝΤΖΕΛΑ». Είναι τυχαίο, άραγε, ότι μόλις προ ημερών συνελήφθη και η Άντζελα Δημητρίου;
Κάτι τρέχει κύριοι... Μάλλον επίκεινται νέες αήθεις επιθέσεις κατά της Άντζελας Ευριπίδη και της Αντζελίνας Τζολί, ενδεχομένως και της Αγγελικής Νικολούλη και της Άντζυς Σαμίου… Κορίτσια, προσοχή!
Αλήθεια, στην αντίστοιχη περίπτωση του συζύγου της κας Νταλάρα (επί αλήστου μνήμης εποχής Σημίτη), είχε παραιτηθεί ο περίφημος Πανταγιάς. Τον θυμάστε; Τελικώς, τα χρέη πληρώθηκαν; Ρωτώ, γιατί έχω μια «ΑΓΩΝΙΑ» μη τυχόν και θελήσει ο Prime Minister – metanastis – George να βάλει στη θέση της Άντζελας την Άννα κι έχουμε κι άλλα …… «ΑΪΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ», σύντροφοι!
Σεμνός & Ταπεινός