Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΩΠΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (video)

4:50 τα ξημερώματα. O Ισραηλινός Στρατός πραγματοποιεί επίθεση από θαλάσσης και αέρος (με κομάντο από ελικόπτερα), με πραγματικά πυρά εναντίον του στολίσκου και προχώρησε στην κατάληψη των έξι πλοίων, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά «Σφενδόνη» και «Ελεύθερη Μεσόγειος» με 34 επιβαίνοντες.
Τα έξι πλοία με επικεφαλής τουρκικό σκάφος με 600 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και Έλληνες, και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, απέπλευσαν από τα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κύπρου με προορισμό τη Γάζα, χθες, Κυριακή, προσπαθώντας να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής και με στόχο να παράσχουν βοήθεια στους εγκλωβισμένους της Λωρίδας της Γάζας. Μέχρι αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα αλλά και την ισραηλινή τηλεόραση, δεκαεννέα ακτιβιστές δολοφονήθηκαν από τον από τον ισραηλινό στρατό, ενώ οι τραυματίες εκτιμάται ότι ανέρχονται εις τους εξήντα.
Έχοντας επιβάλει λογοκρισία εις τις παρεχόμενες ειδήσεις αναφορικά με τις συνθήκες της επίθεσης και τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των τραυματιών, το Ισραήλ επιχειρεί να ελέγξει την ροή πληροφοριών, μέχρι να είναι σε θέση να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά μέσω «αποκαλύψεων» είτε για το ποιον των επιβατών είτε για το φορτίο των πλοίων…
(Δείτε το video την στιγμή της επίθεσης)


Ο ισραηλινός στρατός προέβη επί της ουσίας σε πειρατική ενέργεια καταλαμβάνοντας πλοία με
διεθνή σημαία σε διεθνή χωρικά ύδατα με το πρόσχημα που παρέχει το διεθνές δίκαιο περί δικαιώματος νηοψίας, όταν υπάρχουν πληροφορίες για μεταφορά όπλων και ναρκωτικών.
Για ακόμη μία φορά το κράτος του Ισραήλ απέδειξε ότι δεν λογαριάζει κανέναν και ότι δεν διστάζει να πράξει ο,τιδήποτε κρίνει αναγκαίο προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, ακόμη και δολοφονώντας ξένους υπηκόους σε διεθνή ύδατα. Αδιαφορεί πλήρως για τις αντιδράσεις που είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν από την εγκληματική συμπεριφορά του.
Η παγκόσμια κοινότητα μουδιασμένη αρχικά, οργισμένη εν συνεχεία καταδίκασε την δολοφονική ενέργεια των Ισραηλινών.
Η Ε.Ε., ο ΟΗΕ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, οι Αραβικές χώρες, ακόμη και οι ΗΠΑ έσπευσαν να καταδικάσουν το Ισραήλ. Η Τουρκία, η οποία φέρεται να έχει και το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, προέβη σε μία άκρως επιθετική δήλωση αναφέροντας «Καταδικάζουμε τις απάνθρωπες πρακτικές του Ισραήλ. Το λυπηρό αυτό επεισόδιο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και θα έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διμερείς μας σχέσεις».
Όλη η διεθνής κοινότητα, ή μάλλον όχι όλη, καθώς παρόλο ότι έχουν παρέλθει 13 ώρες από την επέμβαση, η Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό (;) ΥΠΕΞ σιωπούν εκκωφαντικώς. Καίτοι κατελήφθησαν παρανόμως δύο πλοία με ελληνική σημαία και υπάρχει ένας Έλληνας τραυματίας. Δήλωση καταδίκης από την Ελληνική Κυβέρνηση ακόμη αναμένεται…
Τόσος φόβος πια…
Άντ’ αυτού κάλεσαν τον Ισραηλινό Πρέσβη για διευκρινήσεις και διέκοψαν την διενέργεια μίας από κοινού με το Ισραήλ στρατιωτικής άσκησης.
Ήτοι, σιγά τα ωά…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ