Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ανακοινώθηκε από ερευνητική ομάδα γενετιστών η δημιουργία του πρώτου ζωντανού κυττάρου που λειτουργεί με συνθετικό DNA, ένα επίτευγμα, που όπως υποστηρίζεται, είναι «το τελευταίο βήμα» για δημιουργία τεχνητών οργανισμών.
Αυτή, λοιπόν, είναι η απάντηση στο εύλογο ερώτημα των απανταχού γαύρων, εμού συμπεριλαμβανομένου, πώς ο Κόκκαλης τα φορτώνει όλα στον κόκορα και κηρύσσει «παύση εργασιών» στην ομάδα μέχρι τις 14 Ιουνίου. Πολύ απλά, αναμένει την εφαρμογή αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου, η οποία, προφανώς σε συνδυασμό με την τεχνική της κλωνοποίησης, θα συνδράμει στην αναγέννηση της ομάδας. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν στις 15 Ιουνίου δούμε στο Καραϊσκάκη την παρουσίαση του Καρεμπέ 2, Ριβάλντο 2, Τζόλε 2 κ.ο.κ.
Κατά τα λοιπά, δεν σχολιάζω το κατάπτυστο κείμενο του Μυστήριου, που αποτελεί προσβολή στα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου. Και λέγοντας Ιερά και Όσια εννοώ, τόσο τον Αλεξανδρινό ποιητή όσο και τον Θρύλο, ο οποίος, ό,τι και να λέτε, όσο και να σκούζετε, θα αναγεννηθεί εκ της τέφρας του, σαν τον Φοίνικα, έστω κι αν χρειαστεί προηγουμένως να φτάσει και στη Γη του Πυρός.
Πάντως, εγώ αναμένω με ενδιαφέρον το προσεχές Δ.Σ. του Πολυμετοχικού. Οι άνθρωποι είναι απλά «άπαιχτοι». Πήραν νταμπλ και σφάζονται!!!! Σκέτος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ έχουν καταντήσει.
Γι’ αυτό, από δω και πέρα θα φωνάζω τον αγαπητό Μυστήριο, Τσίπρα!!!
Καλό τριημεράκι στα λαμόγια που την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για τας εξοχάς!
Σεμνός & Ταπεινός