Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟ... ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!

- Το καλύτερο Σαββατοκύριακο για να επισκεφτείς τη Σαλλλλονίκη ήταν με διαφορά το προηγούμενο. Τουλάχιστον θα είχες περισσότερες πιθανότητες να βρεις μέρος να παρκάρεις.
- Ο ντεμέκ Παοκτζής θα είχε στιγμιαία στο δίλημμα: να υποστηρίξει τους Αθηναίους ή να το παίξει αδιάφορος. Ο σωστός όμως ΜΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν θα είχε κανένα δίλημμα γιατί εχθρός = Αρειανός (και μετά φυσικά ο Ολυμπιακός).
- Φαντάζεστε να ταξιδεύατε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα το Σάββατο το πρωί και να σας έπιανε κατούρημα; Άντε να βρεις ελεύθερη τουαλέτα ή parking!
- Πέρα από τη πλακίτσα βγάζω το καπέλο στα Αρειανά. Μεγάλα αλάνια, τρομερή παρουσία! Για το λαό τους και μόνο έπρεπε να το σηκώσουν!!! Με τις απαγορεύσεις μετακινήσεων εξαιτίας των αληταράδων, όλοι όσοι αγαπάμε το «όλο πακέτο» ενός ποδοσφαιρικού αγώνα τέτοιες εικόνες τις βλέπουμε πλέον πολύ σπάνια και μας λείπουν.
- Αυτά για την εξέδρα γιατί μέσα στο γήπεδο ο Άρης δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει γκολ με τίποτα αν και με καλύτερη κυκλοφορία από τον Πολυμετοχικό για μεγάλο διάστημα. Αντίθετα ο Πολυμετοχικός λόγω της διαφοράς στην ποιότητα κάποιων μονάδων του, σου έδινε την αίσθηση ότι καλώς ή κακώς θα έφευγε νικητής στο τέλος. Άσε που μετά το γκολ ο Άρης δεν επέστρεψε ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο. Δείγμα μικρής ομάδας αν μη τι άλλο!
- Σύντροφε Σεμνέ και Ταπεινέ συμφωνώ! Να καταργηθεί η μαμακία των play offs άμεσα. Τουλάχιστον αν έβγαινες κατευθείαν στους ομίλους του CH. L. θα είχε κι ένα νόημα. Τώρα είναι μόνο αγγαρεία για όλους. Άσε που τα παλικάρια του Θρύλου είναι έτοιμα να σκάσουν εδώ κι ολόκληρο ένα γύρο. Έλεος αντίχριστοι, μη τα βασανίζετε άλλο!
- Στη τελική, γιατί αγωνίζεσαι μια ολόκληρη χρονιά; Ο πρώτος, είναι πρώτος, ο δεύτερος, δεύτερος και οι τριτοτέταρτοι, τριτοτέταρτοι! Ας το τελειώσουν επιτέλους αυτό το παραμύθι που φτιάχτηκε μόνο και μόνο για τα φράγκα. Νόημα κι ένα κάποιο ενδιαφέρον θα είχε αν πχ. 1ος και 2ος τερμάτιζαν στη κανονική περίοδο με λιγότερους από 3 βαθμούς διαφορά κι έτσι έδινες μια ακόμη ευκαιρία στο δεύτερο για την τιμή των όπλων ή την δυνατότητα στον πρώτο να πάρει τη κούπα και με τη βούλα κλείνοντας έτσι τα στόματα των επικριτών του.
- Ελπίζω να μας διαβάζουν από τη Super League, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΟΠΑΠ , ΟΛΠ, ΔΕΗ, κλπ γιατί η Μυστήρια Ομάδα έχει προτάσεις και λύσεις για όλους και για όλα!
Υ.Γ. Όχι Γιώργο για την οικονομία δεν έχουμε. Είπαμε έχουμε προτάσεις, δεν είμαστε δα και θαυματοποιοί!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL