Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Μεγάλο «φάουλ» η κοινοποίηση

Πρόκειται σίγουρα για μία ανακοίνωση η οποία συζητήθηκε πολύ. Μία ανακοίνωση, το περιεχόμενο της οποίας πλήττει σε μεγάλο βαθμό τον coach της ομάδας. Και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, ορθώς του την "είπαν" για την προτροπή του προς τους παίκτες του, "να... διαμαρτύρονται στους διαιτητές". Λες και ο Παναθηναϊκός είναι μια ομαδούλα της σειράς, δεν αρμόζουν τέτοιες νοοτροπίες (από τον Αλέφαντο οκ, να το περιμένεις, όχι όμως και από τον Τεν Κάτε) στη φανέλα τη λογική και την ιστορία του συλλόγου. Σωστή λοιπόν η κριτική από τους διοικούντες, το "φάουλ" όμως είναι ότι αποφάσισαν να τον εκθέσουν στα μάτια του κόσμου. Σωφρονέστερη πρακτική θα ήταν απλά να μείνουν μεταξύ των διοικούντων και των υπαλλήλων τους οι όποιες υποδείξεις.
Πάμε όμως και στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΟΥΛ των Τζίγγερ και Βγενόπουλου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. Εντάξει, το ξέρουμε ότι "υπακούει" ο Μολούκος (γι' αυτό και δεν "πήραμε" το Λάουντρουπ), όχι όμως και να το κοινοποιούμε σε όλη τη χώρα. Σιγά να μην του δώσουν και χαρτάκι...
Υ.Γ. 1 : Μας μπέρδεψε ο Mr Marfin σε ότι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές του τριφυλλιού μέσα στο Γενάρη. Άλλα γράφτηκαν στην ανακοίνωση, άλλα δήλωσε λίγες ώρες αργότερα ο τραπεζίτης στη «SportDay». . Πάντως αν όντως «σπρώξει» λεφτά ο Παναθηναϊκός τότε υπάρχουν παίκτες για να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν. Θα μείνω σε δύο ονόματα, αμφότεροι αργεντίνοι : Παλάσιο και Μπάριος, παικτούρες!!!
Υ.Γ. 2 : Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία!!!
O Betmixer