Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ UFOULAKI...

Ο μπαμπάς μου κι εγώ βλέπουμε συχνά ποδόσφαιρο.
Υπάρχουν διάφορες ομάδες. Κάποιοι με κόκκινα, κάποιοι άλλοι με πράσινα και κάποιοι άλλοι που…δεν τους θυμάμαι!
Αυτοί με τα πράσινα λένε ότι οι κόκκινοι ζουν σε παράγκα. Μάλλον, αυτή η παράγκα πρέπει να είναι σε κορυφή πολύ πιο ψηλά από ΄κει που βρίσκεται η παράγκα των πράσινων και τους ζηλεύουν. Και σίγουρα κάνει κρύο εκεί ψηλά. Ο Μπαμπάς λέει ότι έχει τουλάχιστον -12 βαθμούς και γελάει.
Εγώ πάλι στεναχωριέμαι για τους κακόμοιρους τους πράσινους. Μπορεί να είναι γκρινιάρηδες, να κλαψουρίζουν διαρκώς, αλλά είναι άδικο να τερματίζουν κάθε χρόνο δεύτεροι ή κάποιες φορές και τρίτοι πίσω από αυτούς που δεν θυμάμαι. Όπως έχω εγώ μπαμπά, έχουν κι οι πράσινοι Πατέρα. Εύχομαι κάποτε, μετά από πολλά χρόνια, να τερματίσουν κι αυτοί πρώτοι, όχι για μένα, αλλά γι΄ αυτό το φουκαριάρη τον Πατέρα.
Αυτοί με τα κόκκινα έχουν γήπεδο κοντά στη θάλασσα. Ο μπαμπάς βέβαια λέει ότι το γήπεδο δεν το έχουν οι κόκκινοι αλλά ένας κύριος που κάνει χο χο χο. Μάλλον του το χάρισαν κάποιοι καλοί πολιτικοί γιατί τότε ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτοί με τα κόκκινα λέγονται Ολυμπιακοί.
Θέλουν λέει κι οι πράσινοι να κάνουν γήπεδο, αλλά μόνο αν τους αφήσουν να κτίσουν μαζί κι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο για να πηγαίνουν για ψώνια κάθε φορά που θα χάνουν ( ο μπαμπάς το λέει shopping therapy). Κρίμα πάντως που δεν τους αφήνουν να κάνουν το γήπεδο…. ή…μήπως το εμπορικό κέντρο; Μπερδεύτηκα! Πάντως ένα από τα δύο μπορούν να το κάνουν σίγουρα! Ας διαλέξει ο Δήμαρχος της Αθήνας….
Υ.Γ. Αν θέλουν και οι πράσινοι θάλασσα, όπως οι κόκκινοι, γιατί δε πάνε σε κάνα νησί; (Να θυμηθώ να ρωτήσω τον μπαμπά που είναι το Λαγονήσι….).
U FOUL