Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

Κυρίες και Κύριοι, σε μία Αθήνα που ακόμη μυρίζει από τα δακρυγόνα, δυστυχώς ο τραγικός θάνατος του δεκαπεντάχρονου ήταν εν πολλοίς αναμενόμενος. Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου θα μπορούσε να πει κανείς. Θύτες και θύματα ήταν έτοιμοι από καιρό έχοντας λάβει τις θέσεις τους και απλώς ενάλλασσαν κάθε φορά ρόλους. Τη μία οι γνωστοί – άγνωστοι την «έπεφταν» με μολότοφ εναντίον αστυνομικών προσδοκώντας να τους κάψουν ζωντανούς, ενώ την άλλη οι αστυνομικοί έριχναν ό,τι ληγμένο χημικό είχαν εναντίον δικαίων και αδίκων.
Το μόνο που δεν είχε συμβεί ακόμη ήταν ένας θάνατος, ή μάλλον, είχαν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο του Μαλτεζά.
Και βρέθηκε ένας μαλάκας μπάτσος – ο εν λόγω δεν δύναται να αποκαλεστεί αστυνομικός – να βάλει φωτιά όχι μόνο εις την Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε για κάποιο ένστολο κουτσαβάκη που το έπαιζε εξουσία. Για κάποιον μπάτσο που αποτελούσε έναν απίστευτο συνδυασμό Ράμπο – Κάλαχαν – Αστυνόμου Σαϊνη, ενός τζάμπα μάγκα τις περισσότερες φορές. Οι εν λόγω άχρηστοι και ανεκπαίδευτοι – οι οποίοι είναι δυστυχώς και η πλειοψηφία – προκαλούν πολλές φορές με τη συμπεριφορά τους περισσότερα προβλήματα από όσα είναι προορισμένοι να λύσουν.
Και το Σαββάτο βράδυ ένας μαλάκας σαν τους ανωτέρω εκτέλεσε τον πιτσιρικά. Είναι παντελώς αδιάφορο αν προκλήθηκε, αν τον έβρισε, αν, αν, αν. Ήταν δολοφονία.
Η μαλακία λοιπόν αυτού του μαλάκα έριξε νερό εις το μύλο των κάφρων που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί, αντεξουσιαστές και βρωμοκουλτουριάρηδες. Με αφορμή το τραγικό θάνατο εξηύραν τα τσογλάνια την ευκαιρία να κάνουν το κομμάτι τους. Εμείς τα είχαμε πει προ πολλού : http://ed-mysterious.blogspot.com/2008/11/blog-post_12.html
Το κέντρο της Αθήνας εδώ και μία τουλάχιστον πενταετία έχει καταληφθεί από τους αναρχό-φασίστες των Εξαρχείων. Μαζί τους και οι επαγγελματίες υπερασπιστές που τους σιγοντάρουν μπας και αλιεύσουν κανένα ψηφουλάκι, οι ρακένδυτοι της Αριστεράς και της Προόδου, τρομάρα τους.
Έχουν ήδη σπεύσει να σκυλέψουν πάνω εις το πτώμα του πιτσιρικά για να κερδίσουν εντυπώσεις. Μαζί τους το σύνολο σχεδόν των Μ.Μ.Ε. που επίσης σπεύδουν να εκμεταλλευτούν το θάνατο για να κερδίσουν τηλεθέαση πλειοδοτώντας σε κραυγές και παπαρολογίες.
Ουδείς όμως νοιάζεται για τις περιουσίες των ανθρώπων που καταστράφηκαν, για τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν, για τους φουκαριάρηδες που θα μείνουν τα Χριστούγεννα απλήρωτοι.
Ο μαλάκας λοιπόν έδωσε το νεκρό που ήθελαν οι επαγγελματίες καταστροφείς και τώρα άντε πιάστε τους…
Όλοι τους με την έως τώρα συμπεριφορά τους είχαν σπείρει ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες…
Υ.Γ. 1ο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εις τις τάξεις των κάφρων έχουν ήδη παρεισφρήσει νεαροί Αλβανοί και Ρώσοι που έδραξαν την ευκαιρία να βγάλουν το ανθελληνικό μένος τους.
Υ.Γ. 2ο. Το σημερινό βράδυ θα είναι μακρύ…
Υ.Γ. 3ο. Είναι απίστευτη η κατάλυση της δημόσιας τάξης με την ανοχή της Πολιτείας. Είναι τόσο κότες που έδωσαν εντολή να μην γίνουν συλλήψεις, αλλά να αφήσουν τους αλήτες να καίνε και να καταστρέφουν ανενόχλητοι.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ