Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Κυρίες και Κύριοι, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι Ισραηλινοί, όταν νιώθουν ότι απειλούνται. Αδιαφορούν παντελώς για την αξία της ανθρώπινης ζωής, όταν η ζωή αυτή δεν ισραηλινή.
Τουλάχιστον 155 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν, μέχρι αυτή τη στιγμή, από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε το Ισραήλ εις την πόλη της Γάζας, ως μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα, επικαλούμενο τον επικεφαλής του πρώτων βοηθειών.
Αφορμή για την επιδρομή αυτή ήταν η εκτόξευση από την Χαμάς, που ελέγχει την ζώνη της Γάζας, δεκάδων ρουκετών και βλημάτων όλμων προς το Ισραήλ που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο μίας Ισραηλινής.
Και όμως για τα θάνατο μίας Ισραηλινής – γεγονός καθ’ όλα κατακριτέο άνευ άλλου – οι Ισραηλινοί δεν δίστασαν να αιματοκυλίσουν για ακόμη μία φορά την παλαιστινιακή γη, με μόνο σκοπό να δείξουν σε όλους εις την περιοχή ότι αυτοί είναι το αφεντικό και ότι δεν σηκώνουν «μύγα στο σπαθί τους».
Είναι πλέον βέβαιο ότι οι επιδρομές θα συνεχιστούν και ότι η Χαμάς και όχι μόνο θα εκδικηθεί.
Το Ισραήλ με τη στάση του βάζει εκουσίως τρικλοποδιές εις τον Ομπάμα δημιουργώντας τετελεσμένα προτού ακόμη αναλάβει τα ηνία του Λευκού Οίκου σύροντάς τον επί της ουσίας να ακολουθήσει την άκρατη φίλο-ισραηλινή πολιτική του προκάτοχου του. Φρονώ ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος του Ισραήλ με την επιδρομή και δευτερευόντως η «τιμωρία» της Χαμάς.
Φυσικά τα υπόλοιπα αραβικά κράτη για ακόμη μία φορά «κάνουν την πάπια» και αφήνουν τους Παλαιστίνιους εις το έλεος του ισχυρού.
Από ιδρύσεως του κράτους τους, οι Ισραηλινοί ακολουθούν πιστά μακιαβελικές μεθόδους και πρακτικές, αδιαφορώντας για τον τρόπο που θα επιτευχθεί ο στόχος τους και τις συνέπειές τους. Τους αρκεί μόνο να γίνει το δικό τους…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ