Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

Κυρίες και Κύριοι, εχθές οι «γνωστοί – άγνωστοι» για ακόμη μία φορά, την χιλιοστή ίσως, απέδειξαν ποιος είναι «το αφεντικό της πόλης», ή για να είμαστε ακριβείς του κέντρου της Αθήνας. Μέρα μεσημέρι επιτέθηκαν με την άνεση τους με πέτρες και μπογιές εναντίον της εισόδου νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ εις την Ιπποκράτους και της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο του κ. Βουλγαράκη. Φυσικά έφυγαν ανενόχλητοι και πάλι με την άνεσή τους και εξαφανίστηκαν προς τα Εξάρχεια.
Επί πέντε και πλέον έτη – ίσως και περισσότερο – οι εν λόγω αλήτες έχουν καταλύσει τυπικά και ουσιαστικά την έννομη τάξη σε όλο το κέντρο των Αθηνών. Αδιαφορώντας για την ξένη ιδιοκτησία, καίνε, σπάζουν, καταστρέφουν Ι.Χ., μαγαζιά, τράπεζες χωρίς να έχουν τον φόβο ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση να συλληφθούν. Πάμπολλες είναι οι φορές που δεν διστάζουν να επιτεθούν εναντίον της ΕΛ.ΑΣ. επιλέγοντας κατά το δοκούν αστυνομικά τμήματα, κλούβες των ΜΑΤ, μεμονωμένους αστυνομικούς.
Εις την απίθανη περίπτωση που κατά λάθος κάποιο «μπουμπούκι» συλληφθεί, αναλαμβάνουν δράση οι επαγγελματίες υπερασπιστές τους, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, Μ.Μ.Ε. και δικηγόροι.
Εις το κέντρο των Αθηνών σχεδόν καθημερινά ξεφτιλίζεται το κράτος, η δημόσια τάξη, η ΕΛ.ΑΣ. και η ίδια η Κυβέρνηση από μία χούφτα αλητάμπουρες, υπό τον φόβο μήπως συλληφθεί να τα σπάει κάποιος υιός ή κόρη κάποιου επώνυμου…
Υ.Γ. Μπροστά μου προ πενταετίας δόθηκε εντολή εις τον επικεφαλής των ΜΑΤ να αφήσει να το «σκάσουν» 100 – 150 κωλόπαιδα που τα είχαν κάνει λαμπόγιαλο, καίτοι τα ΜΑΤ τους είχαν περικυκλώσει και εγκλωβίσει…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ