Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ο BETMIXER ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Όπως έγραψα και χθες, "η αρρώστια δε γιατρεύεται", ο Έλληνας ό,τι και να γίνει, όση απαξίωση και να υπάρξει, με την ομάδα του θα ασχοληθεί.
Επειδή δε, η ομάδα του συμμετέχει εις τη Σούπερ Λίγκα, αυτή τη λίγκα είμαστε όλοι "αναγκασμένοι" να παρακολουθούμε - σιωπηρά έστω - να αποδεχόμαστε. Πάμε λοιπόν να δούμε τι συνέβη στην αγωνιστική με την οποία έπεσε η αυλαία του 1ου γύρου...
*ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ : Μέχρι και το πέρας του 1ου γύρου, η διαιτησία δεν είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό, χθες όμως ο Καστανίδης έβγαλε τα... "κάστανα από τη φωτιά". Αλήθεια, "επέζησε" ο Ντουντού μετά από το "σπρώξιμο" του άμοιρου του Ρόκκα;;;
*ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ : Και όμως! Ευνοήθηκε από τους 'κόρακες' ο Πανσερραϊκός, σε βάρος μάλιστα του ΠΑΟΚ. Οffside το γκολ της ισοφάρισης των "λιονταριών", άξιζαν όμως και τη νίκη οι παίκτες του Μπρος, ο "δικέφαλος" του περασμένου Σαββάτου ήταν τραγικός.
*ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Αυτό που έγινε δε συγκαλύπτεται. Ακόμα τον ψάχνει ο Ματζουράκης τον Σενεγαλέζο. "Που είναι ο Ν' Ντόι οεο";;;. Με το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης "παρωδία", δε θα ασχοληθώ, δεν τρώω αμάσητη τροφή. Πειράζει στο στομάχι. Όπως πειράζουν και τα επεισόδια...
*ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : "Πλιάτσικο" χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Άξιζε την ισοπαλία ο Εργοτέλης, δεν του το επέτρεψε ο Κατσιδώνης.
*ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ : Αήττητοι για ένατη σερί αγωνιστική παρέμειναν οι κίτρινοι, η απόδοσή τους όμως ήταν κατά πολύ κατώτερη του αναμενόμενου. Αν κάποιος άξιζε να πάρει το ματς, αυτός ήταν ο Πανθρακικός, δεν έχασε βέβαια και τις... άπειρες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του Άρη, τι και αν επίσημα δεν έδωσαν οι Ακρίτες εισιτήρια; Τα πήραν μόνοι τους από τα εκδοτήρια οι Σουπεράδες!!!
*ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Μετά από σερί θετικών αποτελεσμάτων, ο Αστέρας επιστρέφει σε εμφανίσεις που θυμίζουν "Καρβαλιάλ"... Επιβλητικό το τρίποντο από τον Πανιώνιο, που είχε στην ενδεκάδα έναν - και πάλι - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Εστογιανόφ.
*ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Απλά το αλλάζω σε... ΛΑΡΙΣΑ-ΜΠΛΑΖΙΤΣ. Μόνος του την έπαιζε την ομάδα του Ουζουνίδη ο keeper του Λεβαδειακού. Έβγαζε τα απίστευτα και "έφαγε" ένα σχετικά "εύκολο" στο 93'. Τραγικός ήρωας ο Μαυροβούνιος.
*ΗΡΑΚΛΗΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ : Μία φάση έκανε ο "γηραιός" μπροστά από την εστία του Γκσπούρνινγκ και πήρε το ματς με το παρθενικό γκολ του Κωνσταντίνου στο εφετινό πρωτάθλημα.
Συνεχίζεται ο κατήφορος της Ξάνθης, που πάντως αδικείται από την ήττα.
Ο Βetmixer