Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Από σήμερα - ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ -. Θα αναλύουμε την εσωτερική (και όχι μόνο) αθλητική επικαιρότητα, ενώ θα μιλάμε πάντα αντικειμενικά, δίχως οπαδικά γυαλιά. Σε αυτήν τη στήλη θα διαβάσετε πολλές φορές κριτικές και πολύ περισσότερες προβλέψεις για το μέλλον. Εσείς θα κρίνετε εκ του αποτελέσματος το ποσοστό επαλήθευσης των γραφομένων...
Σήμερα θα ξεκινήσουμε με το σχολιασμό των αγώνων της περασμένης αγωνιστικής. Ναι, της "Σούπα Λίγκας", ουψ, λάθος, Σούπερ λέγεται η λίγκα που μας μάρανε.
*ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ : Ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ένα δίκαιο '1-1 που αμαυρώθηκε από τις... 'καλλιτεχνίες' του κύριου Κάκου. Ακόμα και ο Βαλβέρδε την ψυλλιάστηκε με το Ντομί (γι' αυτό τον άλλαξε), μόνο ο... άρχων του αγώνα δεν πήρε μυρωδιά, γλίτωσε έτσι ο Γάλλος τη 2η κίτρινη κάρτα.
Κάποια στιγμή πρέπει να παύσει η αστεία εφαρμογή του ηλίθιου κανονισμού. Ενός κανονισμού που κόστισε στο Σολάνο την αποβολή του.
*ΠΑΟΚ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ : Εξαιρετικός ο 'δικέφαλος', αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός Γκσπούρνινγκ, τότε το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις. Πολλά εύσημα αξίζουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ που - παρά τη διαρκή βροχόπτωση - γέμισε (ΞΑΝΑ) την Τούμπα.
*ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Μονόλογος της ομάδας του Τεν Κάτε, δεν κατέβηκε κανένας Πανσερραϊκός στη... λίμνη του ΟΑΚΑ.
Θαυμασμός για το υπέροχο σε δημιουργία (και εκτέλεση) τρίτο γκολ, απογοήτευση για τον μονοψήφιο (ξανά) αριθμό εισιτηρίων. Με εξαίρεση τους οργανωμένους, η μεγάλη μάζα των φίλων του 'τριφυλλιού' επιλέγει αντιπάλους και τραβιέται ΟΑΚΑ μόνο στα πολύ εμπορικά παιχνίδια.
*ΑΡΗΣ-ΑΕΚ : Το να μην μπορεί να κερδίσει αυτός ο Άρης, αυτό το 'κάτι σαν ΑΕΚ', συνιστά αποτυχία. Ας όψεται βέβαια ο Δαλούκας που έπαιξε '0-100' κόντρα την ομάδα του Ερνάντεθ. Γελάσαμε με τη φάση του 85', τότε που γκρεμίστηκε εντός μεγάλης περιοχής του Σάχα ο Ρεγκέιρο και ο 'man in black' σφύριξε επιθετικό φάουλ...
*ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Οι γηπεδούχοι έσπαγαν τα δοκάρια, οι 'κυανέρυθροι' έβρισκαν τα δίχτυα, έτσι επήλθε το τελικό '1-3'. Αποτέλεσμα που σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό της απελπισμένης ομάδας του Σάκη Τσιώλη. Βάλσαμο το τρίποντο για τον διαταραγμένο εδώ και αρκετές βδομάδες Πανιώνιο.
*ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ : Ελάχιστοι περίμεναν την επικράτηση του 'γηραιού', μια επικράτηση πολύτιμη στην προσπάθεια διαφυγής από το βυθό της βαθμολογίας. Πρώτη άσχημη εμφάνιση του Αστέρα επί ημερών Κωστένογλου.
*ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ : Χαρές και πανηγύρια για τους Έλληνες τζογαδόρους, παίχτηκε κατά κόρον το διπλό. Φρικτά παράπονα του Καραγεωργίου για τους παίκτες του, 'δε λέρωσαν' - όπως είπε - το σορτσάκι.
*ΛΕΒΑΔΕΙAKΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Ο Λεβαδειακός είχε Λεονάρντο, οι Ακρίτες δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Έχει τον τρόπο να τα παίρνει τα τρίποντα που 'πρέπει' μέσα στην έδρα της η ομάδα του Κομπότη.
BETMIXER