Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ... Ή ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ;

Μέχρι τώρα έχω συμφωνήσει με το 99,9% από τα γραφόμενα του Σεμνού και Ταπεινού σύγγαυρου . Αυτή τη φορά όμως θα διαφωνήσω.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το... Mea Culpa του πρωθυπουργού είναι κίνηση που δείχνει «καρύδια». Αντιθέτως, τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε δείχνει ότι είναι ... κίνηση απελπισίας. Νιώθει ότι το παιχνίδι χάνεται και προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να παίξει το καλό του χαρτί που κράταγε κρυμμένο (μάλλον αποστασιοποιημένο και στη γυάλα του Μαξίμου), δηλαδή τον ίδιο του τον εαυτό.
Το θέμα είναι ότι δικαιολογίες του στυλ δεν γνώριζα, δεν άκουσα, δεν με πληροφόρησαν, στέκουν μόνο για όσους μαθαίνουν τις εξελίξεις από τον καναπέ του σπιτιού τους και όχι για τον Πρωθυπουργό της χώρας. Στην τελική, είχε βουίξει ο τόπος κι η δυσοσμία από τις βρωμιές του κάθε λαμόγιου πρέπει να έφτανε μέχρι και τη Ραφήνα. Δε συμφωνείτε;
Αν λοιπόν υπάρχει πραγματική βούληση και το όλο σκηνικό δεν ήταν απλά άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για την αντιστροφή του κλίματος θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Και μιας και η πολυθρύλητη επανίδρυση του κράτους δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, τουλάχιστον ας κάνει κάτι με την Κυβέρνησή του. Αλλιώς, θα είναι άλλη μια συγνώμη χωρίς πράξεις μεταμέλειας, δηλαδή μια από τα ίδια.
Άσχετο: Παιδιά, βάλανε καινούργιο δέντρο στο Σύνταγμα...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL