Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Φρούδες Ελπίδες... Ο Μαυρούλης μας απογοητεύει .

Η περιβόητη «Αλλαγή» που ψήφησαν και πανηγυρίσαν περισσότεροι από 60 εκατομύρια Αμερικάνοι δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά !!!.... Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την σύνθεση της Κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα.
Αρχίζοντας από τον χώρο που τρώμε ψωμί ...., στο Πεντάγωνο λοιπόν διόρισε τον ... Ρεπουμπλικανό (!) Ρόμπερτ Γκέιτς, φανατικό υποστηρικτή της κατοχής του Ιράκ, φυσικά. Σαν να μην έφτανε αυτό το πολιτικό έγκλημα, διόρισε και σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας τον απόστρατο στρατηγό των πεζοναυτών και πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ Τζέιμς Τζόουνς, άλλο γνωστό «γεράκι» που δεν ανήκει καν ούτε αυτός στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Συμπέρασμα... μέσα στο Ιράκ, ...επίθεση στο Αφγανιστάν, ...και καλώς τους πελάτες στο Ιράν...
Το πολύ γέλιο και κυρίως η υπέρτατη απογοήτευση έπεσε με την επιλογή από τον Ομπάμα της Χίλαρι Κλίντον για τη θέση της υπουργού Εξωτερικών. Ως υπέρτατη σύμμαχος του Αμερικανοεβραϊκού λόμπι, η Χίλαρι όχι μόνο είναι φανατικά υπέρ της κατοχής του Ιράκ, αλλά είναι αυτή επιπλέον που απείλησε να «εξαφανίσει» το Ιράν με πυρηνικά όπλα, τη στιγμή που ο Ομπάμα υποτίθεται ότι τασσόταν υπέρ του διαλόγου με την Τεχεράνη!
Η χαριστική βολή ήρθε με την επιλογή του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, θέση εξαιρετικής σημασίας στις ΗΠΑ, τον Εμάνιουελ Ραμ, έναν ακραίο και σκληρό Αμερικανοεβραίο, φανατικό σιωνιστή εκ πεποιθήσεως που πήγε οικειοθελώς και υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό χωρίς να έχει καμία υποχρέωση.
Οι υπόλοιπες θέσεις της κυβέρνησης έχουν ελάχιστη σημασία και κυρίως αφορούν το «εσωτερικό» της χώρας με ιδιαίτερη έμφαση στη οικονομία και την υγεία..., όπου εκεί το κράτος δεν μπορεί να πάει χειρότερα...
Δυστυχώς, ο πλανήτης ολόκληρος που είχε ελπίδες για καλύτερες μέρες μετά τη νίκη του Ομπάμα, δεν έχει να ελπίσει τίποτα πλέον. Το παραμύθι τελείωσε.
Βέβαια το παραμύθι για την Ελλαδίτσα μας μόλις άρχισε, γιατί προφανώς μεγάλο κομμάτι της Ιστορίας θα ξαναγραφτεί έτσι ώστε ο Μέγας Αλέξανδρος να μιλούσε Σλάβικα και οι Τούρκοι να έχτισαν ένα κομμάτι του Παρθενώνα με την χορηγία του Αμερικάνικου Στρατού... ακολουθώντας πιστά τα συμφέροντα του Αμερικανοεβραϊκού λόμπι. Το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία, καθώς τα συμφέροντα του λόμπι αυτού την απομακρύνουν από την ανατολή (σ.σ. προκειμένου να δημιουργηθεί το πλήρως ελεγχόμενο κράτος των Κούρδων), άρα θα πρέπει να της δώσουν χώρο προς το Αιγαίο και την Θράκη...
… Ο Πληροφοριοδότης