Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΙΝΣΑΛΛΑΧ κ. Καμίνη!!!


Από την Τσούχτρα
Καλά ε, έχω να πω ότι ο Δήμαρχος Καμίνης είναι πολύ μπροστά. Πολύ προχό το άτομο...
Ζήτησε ο ηγέτης να μη μεταδίδονται οι λειτουργίες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης βδομάδας από το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας γιατί η Αθήνα έχει πολλούς μουσουλμάνους και δε θα ήταν σωστό να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Σωστό, σωστότατο να αγιάσει το στόμα σου μεγάλε ηγέτη!
Επίσης, ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τους εκφωνητές να μη λένε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ επικαλούμενος τον ίδιο λόγο. Όχι μόνο στα λόγια αντιρατσιστές, πράξεις κύριοι, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της δεκάρας. Ο άνθρωπος δε δίστασε να τα βάλλει με το θρησκευτικό κατεστημένο. Μπράβο σου λεβέντη μου και λίγα έκανες. Μετά τα διέψευσε βέβαια, γιατί του την έπεσαν κάποιοι αναχρονιστικοί τύποι, που ακόμα καμαρώνουν που είναι Έλληνες και υπερασπίζονται την ορθόδοξη πίστη! Ας τους να λένε κύριε Δήμαρχε, δεν ξέρουν από πολυσυλλεκτικότητα και κοσμοπολιτισμό. Γι' αυτό θα ήθελα να καταθέσω και 'γω το κατιτίς μου, σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αντιρατσιστικό και ανθρωπιστικό αγώνα, που κάνετε.
Λοιπόν προτείνω, να καταστρέψουμε τις εκκλησίες για να μην νιώθουν προσβολή οι μουσουλμάνοι. Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί πια, αλλά και ένας να ήτανε, δε μπορείς κύριε εσύ να φέρνεις σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο. Άσε που βρε κύριε Δήμαρχε έχω μια εκκλησία δίπλα στο σπίτι μου, και δε μπορώ κάθε Κυριακή πρωί να με ξυπνάνε οι καμπάνες. Αφήστε που έτσι, θα εξοικονομήσουμε χρήματα (φως, νερό, τηλέφωνο, μισθοί παπάδων κ.λ.π.).
Επίσης, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, θα πρέπει να θεσπιστούν στα σχολεία μας τα πακιστανικά, μπαγλεντεσιανά, αφγανικά. Οι άνθρωποι δε ξέρουν ελληνικά. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να μην τους σκεφτούμε;
Έχουμε υποχρεωτική γλώσσα τα αγγλικά. Ακούς εκεί αγγλικά; Από που κι ωσπού; Mα απορώ. Κανείς δεν το σκέφτηκε τόσα χρόνια; Ή μήπως ζουν 1.000.000 Άγγλοι στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Oύτε καν σαν τουρίστες δε μας έρχονται οι φλεγματικοί και κομπλεξικοί Βρεταννοί. Ενώ οι μουσουλμάνοι, δεν φτάνει που μας προτιμούν, να τους κάνουμε και τη ζωή δύσκολη; Άσε που τα πακιστανικά είναι χρήσιμα. Τα αγγλικά με ποιον να τα μιλήσουμε ε; Ενώ τα πακιστανικά, χρησιμότατα, διότι αγοράζεις την ομπρελίτσα σου από τον πλανόδιο και επιτέλους συνεννοείσε!! Αγοράζεις τη δόση σου από τον Αφγανό, να μπορείς να συνεννοηθείς μη σε κλέψει στο ζύγι. Έτσι θα δημιουργήσουμε και θέσεις εργασίας, αφού θα τους προσλάβουμε σα καθηγητές και θα φάνε και λίγο γλυκό ψωμί. Δε φτάνει που κάνανε οι άνθρωποι τόσο κόπο να έρθουν στη Χώρα μας ε, δε θα τους υποχρεώσουμε να μάθουνε και ελληνικά. Έλεος!
Και για να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη ζωή τους προτείνω να μετονομάσουμε την Αθήνα σε Καμπούλ, Ισλαμαμπάντ κάτι μουσουλμανικό τελοσπάντων, γιατί και αυτό το Αθήνα πολύ ελληνικούρα ρε παιδί μου. Είναι να μη προσβάλλονται οι άνθρωποι;
Λοιπόν, ας τα κάνουμε αυτά και αν εξακολουθούν να μη περνάνε καλά σε αυτή τη Χώρα, που προς το παρόν λέγεται Ελλάδα, ας πάμε εμείς στις χώρες τους.
Χριστός Ανέστη κ. Καμίνη, ουπς Ινσαλλάχ ήθελα να πω, από μια αντιρατσίστρια, προοδευτική, πολυσυλλεκτική, παγκοσμιοποιημένη, γιουνάν.
Υ.Γ. Εγώ ήδη ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα πακιστανικών...
Η Τσούχτρα