Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο θάνατος του Έλληνα...

Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
Εχθές πάλι θρηνήσαμε έναν δικό μας.
Το τραγικό περιστατικό του άδικου χαμού ενός ΕΛΛΗΝΑ από εγκληματίες λαθρομετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας για μια κάμερα.
Ήθελα να ήξερα, αισθάνονται καθόλου τύψεις, όσοι αναφέρονται παρακάτω στο κείμενο, αλλά μπα μάλλον όχι. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να μην καταλογίσουμε τις ευθύνες στους ''μεταναστολάγνους''. 
Θυμάμαι πόσο είχα εξοργιστεί, όταν δύο ώρες μετά τον άδικο χαμό των παιδιών της ΔΙΑΣ, ο Λαζόπουλος έκανε ζωντανή σύνδεση με το Μέγαρο Υπατία, χωρίς να ασχοληθεί καν με το μακελειό του Ρέντη...
Τα ίδια και "η Ράδιο Αρβύλα". Αν το έγκλημα δεν το έχει κάνει αστυνομικός, ασχολούνται με βίντεο για το πόσο ''σικέ είναι το οικονομικό σύστημα στον πλανήτη, λες και ανακάλυψαν την Αμερική ή το ηλεκτρικό ρεύμα... Λες και όλα αυτά που δείχνουνε, δεν τα ξέραμε εκ των προτέρων.
Ενώ τότε με τον αδικοχαμένο Αλέξη, έκαναν αμέτρητες εκπομπές για το πως η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει σπάζοντας τις μεγάλες πόλεις...
Η οργή μου δεν είχε να κάνει, ούτε με τον Λάκη ούτε με τους αδιάφορους παρουσιαστές από την συμπρωτεύουσα, αλλά με τον κόσμο που τους βλέπει και σε μεγάλο βαθμό τους πιστεύει.
Βέβαια, όσο ο πόνος δεν χτυπάει την πόρτα την γειτονιά ή τον κύκλο μας γενικότερα, καλή είναι η φιλοσοφία. Όταν όμως οι "εισαγόμενοι" την πέσουν σε κανά υπερασπιστή τους, τότε πριν κάνει την προσευχή του, παρακαλάει μπας και είναι κοντά κάποιος μπάτσος να τον σώσει...
Και πριν αρχίσω να λέω για το ΠΑΣΟΚ, να αφιερώσω κάτι στους Νεοδημοκράτες για να μην ξεχνιόμαστε: http://www.youtube.com/watch?v=G8wOYobve8E.
Για την κυβέρνηση αυτή τι να πω; Για τον Γιωργάκη που ήθελε να τους κάνει Έλληνες και να τους βάλει να υπηρετήσουν ακόμα και στο στρατό μας (μη γελάτε και αυτό υπάρχει στο youtube, http://www.youtube.com/watch?v=ke-gfc67vr0&feature=related
Για τον "τρομοκρατοφάγο" Χρυσοχοϊδη που έγινε λαγός, κι ας έλεγε ότι θα μείνει για να πιάσει αυτούς που δολοφόνησαν τον άτυχο υπασπιστή του που ήτανε και φίλος του...
Ή για τον Παπουτσή. Διαβάστε δήλωση καπάκι μετά την ΑΝΑΝΔΡΗ δολοφονία του άτυχου πατέρα. "Η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώνεται, αυξάνεται όμως στην υπόλοιπη χώρα κυρίως πάντως στην μικροεγκληματικότητα, που σε κάθε περίπτωση δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες". Τι είπε ρε ο τρισδιάστατος; Διαστημική μπαρούφα με παρατήρηση στο τέλος λες και είναι σχολιαστής στο ράδιο και όχι υπουργός.
Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει το κράτος για την χαροκαμένη οικογένεια του 44χρονου. Θα χαρίσει κάνα σπίτι και μηνιαία αποζημίωση (όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις), μιας και είναι υπεύθυνο (συγκεκριμένα οι κυβερνήσεις από Σημίτη και μετά) για αυτήν την άγρια δολοφονία.
Να μην ξεχάσω και τους δημοσιογράφους που τόσα χρόνια αβαντάρανε την κατάσταση πχ Ευαγγελάτος: ''Η θέση μου είναι ξεκάθαρη πλήρης δικαιώματα σε όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται στη χώρα''. Εκπομπή "Αποδείξεις" λίγο πριν κάνει το site του και μας στερήσει την χαρά να τον βλέπουμε στο γυαλί.
Βέβαια, το χρυσό μετάλλιο δήλωσης απονέμεται στον ανεπανάληπτο δήμαρχο Καμίνη, στον "μεσσία" του δήμου Αθηναίων που το Μega τον διέκοψε από τις ετοιμασίες του για την εβδομάδα που έρχεται με θέμα ''σεβασμός στη διαφορετικότητα'' που γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.
Καλά να πάθουμε, αφού φτάσαμε στο σημείο να εκλέξουμε δήμαρχο τον Καμίνη.
Και επανέρχομαι στην επιπέδου champions league δήλωση που έκανε ο δήμαρχος.
Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega λοιπόν μετά τον χαμό ενός δικού μας από αλλόφυλα φύλα, ο εν λόγω;
"Η Αθήνα υποφέρει από επιθέσεις ακροδεξιών και συμμοριών!!!!!!!!!!!"
Ακούστε τι είπε!!! Του φταίνε οι κάτοικοι που γίνανε ακροδεξιοί και διαμαρτύρονται που σφάξανε ένα συνάνθρωπό τους και όχι οι αλλοδαποί που τον φάγανε!!!
Αν τον πλακώσει κανένας συγγενής του άτυχου θύματος θα έχει άδικο;
Επίσης φταίνε και οι συμμορίες γενικά. Οι "πασίγνωστες" συμμορίες της Πανεπιστημίου, της οδού Σταδίου, της Νέας Υόρκης, της Νέας Ιωνίας, των φίλων της Νottingam Forest Αττικής, και οι άκρως επικίνδυνη συμμορία καταστηματαρχών της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι...
Τέλος, να απονείμω τα εύσημα μου για μια ακόμα φορά στο ΚΚΕ που ανακοίνωση έβγαλε, όχι μετά την δολοφονία, αλλά μετά τα επεισόδια στο κέντρο για να καταγγείλει και να ζητήσει συλλήψεις, όσων δεν πήραν ελαφριά τον φόνο και αντέδρασαν.
Και επειδή η ρίζα του κακού πάει πολύ πίσω στο χρόνο (δεν είναι μόνο τα εγκλήματα που κάναν κάποτε εναντίον της χώρας δηλαδή).
Επειδή κάποιοι τρέφουν αυταπάτες οτι το ΚΚΕ έχει αλλάξει ορίστε η θέση του απο το επίσημο site του για το θέμα των λαθρομεταναστών: http://www.kke.gr/metanastes/gia_toys_metanastes_-_anakoinosh_toy_pg_ths_ke_toy_kke
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ