Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ (ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ. THE TRILOGY - PART 1)

Την Παρασκευή που μας πέρασε, συνέβη ένα γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ο Χάρρυ Κλυνν έγινε φίλος της ΜΥΣΤΗΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ στο facebook.
Φίλε Χάρρυ, εκ μέρους της ΜΥΣΤΗΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ σε καλωσορίζουμε και θα ήταν τιμή μας να γράψεις κάτι στο blog μας.
Μαζί σου όχι μόνο μεγαλώσαμε, αλλά πορευόμαστε στη ζωή μας. Αποτελεί πόθος και παιδικό όνειρο να σε συναντήσουμε δια ζώσης!
Είμαι ένας από τους πολλούς που τρέξαμε στο Μοναστηράκι για να βρούμε παλιούς σου δίσκους. Που στήναμε μαζικές προβολές ταινιών σου. Που είχαμε την ατάκα σου στο στόμα μας. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα, που χάνω τα λόγια μου!
Οφείλεις σε όσους δεν μπόρεσαν, αλλά και στη νέα γενιά να επανακυκλοφορήσεις όλους τους δίσκους σου!
Επίσης οφείλεις να σπάσεις το εμπάργκο, που σιωπηρά σου έχει επιβληθεί και να βγάλεις ξανά δίσκο, ταινία, εκπομπή. Μα πιο πολύ απ’ όλα πρέπει να έρθεις κοντά στο λαό σου. Σε ζωντανό πρόγραμμα.
ΧΑΡΡΥ ΖΟΥΜΕ LIVE ΝΑ ΣΕ (ΞΑΝΑ)ΔΟΥΜΕ !!!
Παρακάτω Ο Χάρρυ Κλύνν σχολιάζει ... σατιρίζοντας ή σατιρίζει ...σχολιάζοντας...
- Οι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!
- Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οκτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!
- Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!
- Έτσι και συνεχίσει για κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο ΓΑΠ, βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.
- Μη στεναχωριέστε καλοί φίλοι, κανένας δεν έχει ποτέ παραπονεθεί γιατί δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του: «καλή μας ελεύθερη πτώση».
- Τα φτηνά χέρια δίνουν ακριβό ξύλο!
- Γιωργάκης Παπανδρέου... Ανοιχτό μυαλό, σαν κονσέρβα! Δέκα χρονών είπε μπαμπά και φωταγωγήθηκε το Καστρί!
- Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός; Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός.
- ΓΑΠ: O μόνος αριστερός (;) πολιτικός που όλα του πάνε δεξιά!
- 18.3.2010 Ο Παπακωνσταντίνου στην TV αναγγέλλει το νομοσχέδιο. Μόλις τον είδα, αγριεύτηκα. Πίσω τα γυναικόπαιδα φώναξα, ο χάρος βγήκε παγανιά!
- Το ΠΑΣΟΚ Είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.
- Αισχροκέρδεια, κλεψιά και τω θεώ δόξα H γυναίκα μου νομίζει πως μισό κιλό φέτα ζυγίζει τριακόσια γραμμάρια!
- Στο σπίτι δεν τρώμε. Κατεβάζουμε τις μπριζόλες από το ιντερνέτ. Στην κόρη μου που μένει στην Αγγλία στείλαμε μια σπανακόπιτα με e-mail.
- Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
- Η μόνη φορά που πάμε μπροστά στην Ελλάδα είναι όταν βάζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά!
- Aυτή η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.
- Πρέπει να το παραδεχτούμε ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί... Kι αυτό ρε παιδιά, είναι εκείνο που με ανησυχεί.
Υ.Γ Ακόμα να βρεθεί ο ιστορικός του μέλλοντος που θα απαντήσει «Πως τόσο λίγοι άνθρωποι, σε μια τόσο μικρή χώρα, κατόρθωσαν σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν τόσες πολλές μαλακίες !
Εις το επανιδείν
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ