Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ...

Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις ειδικών και μη για να κατανοήσει κανείς, πως προέκυψε σήμερα αυτό το 0-2 από τους Κορεάτες.
Απλώς ας αναλογιστούμε πόσοι εκ των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν σήμερα την Εθνική ομάδα έχουν την ικανότητα να πράξουν τα τρία απλά πράγματα που απαιτεί το ποδόσφαιρο, ήτοι να είναι σε θέση να στοπάρουν τη μπάλα με άνεση, να ντριπλάρουν και να δώσουν πάσα άνω των 10 μέτρων. Μόνο ο Νίνης, άντε και ο Κατσουράνης προ πέντε ετών...
Επίσης ποιοι είναι σε θέση να τρέξουν τόσο, όσο απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο και να μαρκάρουν τον αντίπαλό τους αποτελεσματικά. Ουδείς.
Εν ολίγοις η ποιότητα αυτής της ομάδας είναι πολύ χαμηλή για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σαφώς υποδεέστερη από εκείνης της ομάδας της Πορτογαλίας. Τότε υπήρχαν καλύτεροι ποδοσφαιριστές σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, αλλά και πιο ισχυρές προσωπικότητες. Είχε όμως και απίστευτη ρέντα, η οποία φυσικά δεν επαναλαμβάνεται. Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού...
Άσε, που όσοι απέμειναν από εκείνη την ομάδα είναι σήμερα έξι χρόνια μεγαλύτεροι...
Πάμε τώρα εις τον Γερμανό. Ο Όττο έχει μείνει εμφανώς εις τις αναμνήσεις της ομάδας που κατέκτησε το Euro. Πέρασαν έξι χρόνια, αλλά ουδέν έπραξε για να φτιάξει μια νέα ομάδα, η οποία, αφού θα είχε διαφορετικούς παίκτες, είναι λογικό να έχει διαφορετικό ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και στιλ.
Ο Όττο, εβδομήντα φεύγα πια, είναι επόμενο να μην έχει την διάθεση να αλλάξει, ούτε καν να προσπαθήσει. Μετά είναι και οι εκτός τόπου και χρόνου εμπνεύσεις του. Σήμερα ανακάλυψε αντί του Κυργιάκου και Παπασταθόπουλου αμυντικό δίδυμο τους Βύντρα και Παπαδόπουλου, ήτοι τους μετρ της γκάφας, τον Σεϊταρίδη που έχει να παίξει μπάλα από την Πορτογαλία και αντί να βάλει τον Νίνη, έβαλε τον Πατσατζόγλου!!!!!!! 
Τώρα βέβαια, τα παπαγαλάκια που έκαναν "πάρτι" από την ανεπανάληπτη επιτυχία της Εθνικής με τα "πειρατικά" και λοιπές μπαρούφες και είχαν στηρίξει την παραμονή του Γερμανού για λόγους οικονομικούς, αύριο θα τον κατασπαράξουν.
Εν κατακλείδι, δεν μπορούν τα παληκάρια, παίκτες και τεχνική ηγεσία...
Υ.Γ. 1ο. Είχα πει ότι η εκδίκηση των βάζελων για το μαρτύριο τους να υπομένουν εις την ενδεκάδα Καραγκούνη και Κατσουράνη όλη την χρονιά, είναι ότι όλη η Ελλάδα θα αναγκαστεί να τους βλέπει τώρα...
Υ.Γ. 2ο. Και ας προσπαθούσαν οι "καλόπιστοι" δημοσιογράφοι να μας βγάλουν τρελούς, όταν λέγαμε αυτό που βλέπαμε...
Υ.Γ. 3ο. Αυτή η Νιγηρία είναι καλή...
Υ.Γ. 4ο. Καταφέραμε να φάμε γκολ από κόρνερ από τους Κορεάτες...
Υ.Γ. 5ο. Μην είστε κουτά, κρατήστε τον Όττο για άλλα δέκα χρόνια.
Υ.Γ. 6ο. 0/0/4 και 0/12. Keep going...
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ