Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΡΡΡΡΡ......THRILLER No 2 (Η ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

......Ξύπνησε ζαλισμένος και με ένα απαίσιο πονοκέφαλο. «Το παράχεσα μου φαίνεται... δύο μπουκάλες κατέβασα το λέσι» σκέφτηκε, κι αμέσως άστραψαν από οργή τα μάτια του... «Κι ύστερα λένε ότι ο Ευαγγελισμός έχει πρώτο πράμα.., .αηδίες..., μπόμπα ήταν...».
Τρεκλίζοντας, προσπάθησε να πάει προς το παράθυρο για να ανοίξει τις βαριές μαύρες κουρτίνες, μιας και ο ήλιος είχε πλέον δύσει προ πολλού. Ξαφνικά πάγωσε και τον έλουσε κρύος ιδρώτας.
«Έδυσε ο ήλιος; Πόσες ώρες κοιμόμουν γαμώτο;», αναρωτήθηκε καθώς άρχισε να τον κυριεύει ο τρόμος.
«Δηλαδή έκλεισαν οι κάλπες πριν προλάβω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο γυαλαμπούκα; Τελείωσε το derby στο Φάληρο και δεν το είδα; Θα μου στρίψει!!!».
Προσπάθησε να ηρεμήσει τις σκέψεις του και παράλληλα να τιθασεύσει τους ώμους του που κουνιόντουσαν ασταμάτητα: «Δε μπορεί..., !».
πόσο άσχημα να έχουν πάει δηλαδή τα πράματα; Σίγουρα θα προλάβω να του ευχηθώ του γυαλαμπούκα για το δεύτερο γύρο. Θα του δείξω εγώ... θα δει τι θα πάθει! Κι όσο για το derby... και που το έβλεπα τα δύο τελευταία χρόνια τι νόημα είχε; Όλο ισοπαλία και σούπα μπάλα! Ελπίζω τουλάχιστον να κέρδισε η Βασίλισσα στο El Classico
Υ.Γ. 1ο. Η Κυριακή ήταν η μέρα της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. Και δεν εννοώ μόνο ότι το σήκωσε ο Αντουάν. Εδώ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ DERBY και παρόλα αυτά νίκησε ο Θρύλος.... απίστευτο!!!
Υ.Γ. 2ο. «Η καρδιά του Πρωταθλητή». Ως φράση την ειρωνεύτηκαν πολλοί. Στην πράξη όμως αποδείχτηκε ότι την καρδιά του πρωταθλητή, δηλαδή το να έχεις «καρύδια» στα δύσκολα, ισχύει για λίγους.... κι αυτοί φοράνε κόκκινα!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
U FOUL