Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το Ηράκλειο Αττικής άλλαξε εικόνα

Από τον Μυστήριο
Οι εκτιμήσεις μας επιβεβαιώθηκαν (http://ed-mysterious.blogspot.com/2010/11/3_11.html) και ο Παντελής Βλασσόπουλος είναι από το βράδυ της Κυριακής ο νέος Δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής. Ο συνδυασμός "Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ηράκλειο η Επόμενη Μέρα" με επικεφαλής τον Παντελή έλαβε το 58,73% των ψήφων έναντι 41,27% του συνδυασμού "Ηράκλειο - Η Πόλη μας" του κ. Νώντα Σπυρόπουλου. Ο Παντελής πέτυχε να συσπειρώσει ψηφοφόρους και από τους άλλους συνδυασμούς, καθώς έλαβε 4.100 ψήφους παραπάνω από το δεύτερο γύρο (από 4.369 έφτασε τους 8.488) ενώ ο κ. Σπυρόπουλος πήρε περίπου μόνο 1.500 ψήφους περισσότερους (από 4.475 έφτασε τους 5.965).
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά κανενός εξ όσων εργάστηκαν σκληρά για την τεράστια αυτή επιτυχία, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής ανήκει στον Παντελή, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πίστεψε, ότι Ηρακλειώτες από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι δυνατό να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους από κοινού μακρυά από κομματικές σκοπιμότητες.
Το αυτοδιοικητικό πείραμα που δοκιμάστηκε στο Ηράκλειο πέτυχε εκλογικά. Τώρα είναι στο χέρι όλων των Ηρακλειωτών να πετύχει και στην πράξη δίνοντας λύση και διέξοδο στα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης μας.
Σιδηροκέφαλος Παντελή.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ