Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

Πολλά και σημαντικά για το μέλλον του τόπου τα ερωτήματα που μας ταλανίζουν τους τελευταίους μήνες:
Ξεκουράστηκε ο χοντρούλης;
Θα μείνει ο Μυτεράν στο Θρύλο;
Θα γίνουν σύντομα εκλογές;
Με έχουν κουράσει οι βαρύγδουπες αναλύσεις αλλά πολύ περισσότερο με απογοητεύουν οι απαντήσεις.
Τελικά ψήφος «κατά συνείδηση» και ευσυνειδησία δεν πρέπει να σχετίζονται καθόλου. Καθαρά και ξάστερα (ή σεμνά και ταπεινά) το συμφέρον του τόπου είναι η προτεραιότητα των εκάστοτε κυβερνώντων αρκεί να μην αντιτίθεται στο κομματικό συμφέρον που είναι πάνω απ’ όλα ή ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Τι έκφραση κι αυτή αλήθεια...και κολλάει παντού. Ιδιαιτέρως σε χώρες σταρχιδισμού, αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας όπως η δικιά μας, είναι η απάντηση που εύκολα δίνει ο εκάστοτε πολιτικάντης-βιαστής της συνείδησης όλων μας.
Υ.Γ. 1 Το ΛΑΟΣ μου θύμισε κάτι γιαγιάδες που δε βλέπουν και ψηφίζουν με ψηφοδέλτια «σταυρωμένα» και κλεισμένα σε φάκελο από τους υιούς τους.
Υ.Γ. 2 Το ΑΕΚ δεν πρέπει να ξαναμιλήσει για διαιτησία. Σ’ ένα ματς μόνο χτύπησε περίπου όσα πέναλτι έχουν χτυπήσει εναντίον του Ολυμπιακού όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος τα τελευταία δεκατρία χρόνια!
Υ.Γ. 3 Κύριοι του basket τέτοια αρρώστια μόνο στη ΜΠΑΛΑ. Εσείς περιοριστείτε σε foul για να σταματάτε τεχνηέντως το χρόνο.
Υ.Γ. 4 Με αυτά και με αυτά ο Μπουρού έγινε ο νέος «Ολυμπιακάρας» και σίγουρα θα το εξαργυρώσει με το παραπάνω από τους Αγγελοπουλέους στην ανανέωση του.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL