Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

Κυρίες και Κύριοι, με τα πάθη από τα επεισόδια των «αγανακτισμένων» μουσουλμάνων να έχουν ευτυχώς καταλαγιάσει, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ευκαιρία να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τα γεγονότα.
Ομολογώ ότι φοβήθηκα τα χειρότερα. Το πιο πιθανό όμως είναι τα χειρότερα να έρχονται…
Να ξεκινήσουμε κατ’ αρχήν με κάποιες παραδοχές.
Είναι αλήθεια ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών και δη των μουσουλμάνων δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη στάση και τη συμπεριφορά της εις την Ελλάδα. Αντιθέτως δε, έχουν συνδράμει εις την πρόσκαιρη τόνωση της οικονομίας προ των Ολυμπιακών Αγώνων. Για ένα μεροκάματο ήλθαν οι άνθρωποι και οι περισσότεροι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους Έλληνες εργοδότες τους.
Όλοι όσοι ζουν και εργάζονται νομίμως αλλά και παρανόμως εις την χώρα μας δικαιούνται να τους φέρονται άπαντες με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Ακόμη, είναι τεράστιο λάθος να γίνεται χρήση του γενικού όρου «μουσουλμάνοι». Άλλοι είναι σουνίτες, άλλοι σιίτες, άλλοι Ιρακινοί, άλλοι Αφγανοί κλπ. Έχουν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές και δεν πρέπει να λογίζονται ως ενιαίο σύνολο.
Είναι επίσης δίκαιο το αίτημά τους για την κατασκευή ενός τεμένους και ενός νεκροταφείου εις την Αττική. Όταν η χώρα μας εγείρει δικαίως αξιώσεις για την εύρυθμη λειτουργία των ελληνικών εκκλησιών σε χώρες αλλόθρησκες, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να αρνούμαστε εις τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να έχουν ένα νόμιμο τόπο να λατρεύουν το Θεό τους. Εκτός από δίκαιο είναι και σώφρον, καθώς έτσι θα ελέγχεται πιο αποτελεσματικά ο τόπος λατρείας τους, αντί των εκατοντάδων ανεξέλεγκτων αυτοσχέδιων τζαμιών εις τα οποία ο κάθε «ιμάμης» κηρύττει ό,τι θέλει…
Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι τα τελευταία πέντε έτη ο αριθμός των λαθρομεταναστών που προέρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Μπαγκλαντές αλλά και από την Αφρική έχει πολλαπλασιαστεί. Το κέντρο της Αθήνας – κάτω από την Ομόνοια – έχει κατακλυστεί από λαθρομετανάστες με την ανομία και τη βία να βασιλεύει και την ΕΛ.ΑΣ. να απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες να φεύγουν άρον – άρον.
Η Ελλάδα φυσικά και στερείται μεταναστευτικής πολιτικής. Εξάλλου αν βρείτε ένα τομέα που να υφίσταται πολιτική ολοκληρωμένη, τρυπήστε μου τη μύτη. Αποτέλεσμα είναι να μπαίνει και να βγαίνει από τα σύνορα όποιος θέλει, είτε είναι φιλήσυχος οικογενειάρχης είτε μέλος της Αλ Κάιντα…
Εις τα παράλια των «φίλων» - «κουμπάρων» γειτόνων μας συναθροίζονται σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έτοιμοι για το μεγάλο άλμα. Η Τουρκία με τον τρόπο αυτό υπονομεύει τον ελληνικό εθνικό κορμό διοχετεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να τους αφομοιώσει λόγω της διαφορετικής κουλτούρας και θρησκείας.
Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ανησυχεί εντόνως για αυτήν την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών. Εκτός από τα γνωστά γκρουπόσκυλα της κατ’ επίφαση «Αριστεράς και της Προόδου» και τους γνωστούς κουλτουριάρηδες – τηλεοπτικούς μαϊντανούς και "ξερόλες", ο εν λόγω προβληματισμός τέμνει οριζόντια ολόκληρο το εκλογικό σώμα.
Συνεπώς πρέπει να σταματήσουμε να μασάμε άλλο τα λόγια μας και να στρουνθοκαμηλίζουμε.
Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η Ελλάδα δεν δύναται να αντέξει και άλλους μετανάστες. Δεν τους αντέχει η ήδη χειμάζουσα οικονομία μας. Είναι ήδη πάρα πολλοί, πολύ περισσότεροι από όσο θα έπρεπε. Πολλοί εξ αυτών πρέπει να φύγουν και μάλιστα άμεσα και με το όποιο κόστος.
Οι μουσουλμάνοι (γενικώς) έχει αποδειχθεί πανευρωπαϊκά ότι δεν αφομοιώνονται από το ντόπιο πληθυσμό. Δεν τους το επιτρέπει η διαφορετική θρησκεία και εν γένει κουλτούρα τους και συνήθως δεν το θέλουν κιόλας. Περιχαρακώνονται εκουσίως σε γκέτο και δεν συνάπτουν σχέσεις με κανένα εκτός της φυλής τους. Τα ίδια προβλήματα έχουν οι Γερμανοί με τους Τούρκους, οι Ολλανδοί με τους Μαροκινούς και τους Τούρκους, οι Γάλλοι με τους μουσουλμάνους από τις χώρες του Μαγκρέμπ.
Δεν είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες που πρέπει να ανεχθούν τους μετανάστες, είναι οι μετανάστες που οφείλουν να αντιληφθούν πρώτα ότι έχουν έλθει σε ξένη χώρα και επομένως να προσαρμοστούν με τα ήθη και έθιμα μας. Ο ελληνικός νόμος ισχύει εις την χώρα μας – όσο ισχύει έστω – και ουχί η Σαρία.
Εξάλλου δεν καλέσαμε κανένα, οπότε το δρόμο τον ξέρουν…
Είναι απαράδεκτο μία δράκα «αγανακτισμένων» μουσουλμάνων (γενικώς και αορίστως;) να σπάνε και να λεηλατούν.
Αν η Ελληνική Πολιτεία δεν φροντίσει να σταματήσουν εγκαίρως τα φαινόμενα αυτά, να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι κάποιοι θα σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την οργή των Ελλήνων για την Ελλάδα που χάνεται πλειοδοτώντας σε εθνικιστές κραυγές. Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιοι «εθνικάρες» θα δράξουν της ευκαιρίας και θα προβούν σε προβοκατόρικες ενέργειες.
Η ανομία ευνοεί τα άκρα, αριστερά και δεξιά…
Και για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η Αθήνα δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνει Καμπούλ, ούτε Ισλαμαμπάντ.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ