Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ονουρ κάνει παρέα με την Patty και γελάνε με τα χάλια μας...

Από τον GK
Χίλιες και μια φάπες μας έρχονται, και θα αποκτήσουμε και ταλέντο στο τραγούδι (πιο συγκεκριμένα στους ψαλμούς στους ύμνους και τα ωχ Παναγία μου).
Μας πάτησαν μας ζούλιξαν, μας μαγείρεψαν οι καλύτεροι Σεφ του κόσμου, και μας έβαλαν και απέναντι από κριτικές επιτροπές. Θα επιζήσουμε απεφάνθησαν, ακόμα και ξεπουλημένοι.
Και ενώ όλα παίζουν επανάληψη και κατεβάζουμε καντήλια, θα παρακαλούσαμε για μια τελευταία επανάληψη ζωής των 20 τελευταίων χρόνων. Καλύτερα βέβαια μάλλον όχι γιατί μόνο χειρότερα θα μπορούσαν να μας τα κάνουν.
Οι καφετέριες γεμίζουν, οι δουλειές αδειάζουν και τα επιτόκια τρέχουν αλλά καλύπτονται μια χαρά από την κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ. Η ανεργία στο 20% αλλά μπορούμε να χαιρόμαστε γιατί αποδίδουμε στις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες τα ζουμιά μας. Επίσης μπορούμε να χαιρόμαστε γιατί έχουμε το μοναδικό κοινοβούλιο στον κόσμο που μοιράζει σπίτια.
Αυτό δεν είναι κοινοβούλιο η εργατική εστία είναι. Εργατικές κατοικίες με πισίνες , γκαζόν και pool boys ,που μπορούν οι βουλευτές μας να τα χρησιμοποιήσουν ποικιλοτρόπως. Ένα χρόνο θητεία σε γραφείο βουλευτή μια θέση στο δημόσιο. Σε τρία χρόνια θητεία σε γραφείο πόσες θέσεις μπορώ να έχω; Απλή μέθοδος των τριών.
Δεν ξέρω αν μπορώ να το λύσω γιατί στο σχολείο κάναμε κενό στα μαθηματικά, και όταν ο μαθηματικός ήρθε δεν είχαμε βιβλίο και είχαμε και πολύ φασαρία με 36 άτομα μέσα στην τάξη. Ας αλλάξουμε ύμνο, ας αλλάξουμε σημαία και στο μνημείο του στρατιώτη, ας βάλουμε τις φάτσες μας.

GK