Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Νέες απεργίες στα ΜΜΜ - Νέα ταλαιπωρία αυτήν την εβδομάδα

Φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ μας "λυπήθηκαν". Λέμε τώρα.
Η αποδοκιμασία της κοινωνίας για τα συνδικαλιστικά τερτίπια τους επί της ουσίας τους ανάγκασε να κάνουν πίσω και να μην μας τυρανήσουν όλη την εβδομάδα, αλλά μόνο μερικές ημέρες.
Ειλικρινά είμαστε υπόχρεοι.
Άντε με το καλό να μοιράσετε για τους εκτός λογικής μισθούς σας στους αναξιοπαθούντες...
Έτσι, τονπούλογλου μόνο για λίγες ημέρες...
Η στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ για την Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 16:00 μετατρέπεται σε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, τα ίδια σωματεία εργαζομένων δεν θα πραγματοποιήσουν καμία κινητοποίηση.
Έτσι, ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων της εβδομάδας αυτής, διαμορφώνεται ως εξής:
Την Τρίτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία (ΕΘΕΛ), τα τρόλεϊ και το Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00-16:00. Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ), το Μετρό και ο Προαστιακός δεν θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 16:00.
Την Τετάρτη ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
Την Πέμπτη στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00.
Την Παρασκευή τα μέσα μεταφορά θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα λεωφορεία τις μεσημεριανές ώρες, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
(Πηγή : http://www.in.gr/)