Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...

Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
"Μέσα σε δύο μόλις χρόνια ο Πολυμετοχικός ΠΑΟ δαπανώντας πακτωλό χρημάτων κέρδισε κατά κράτος το κόκκινο κατεστημένο (sic) σε όλα τα επίπεδα και νοών νοείτο. Σίγουρα έγιναν λάθη και μάλιστα σοβαρά, τα οποία η ομάδα πλήρωσε ακριβά, αλλά επειδή το ταμείο γίνεται εις το τέλος η πολυμετοχικότητα έσωσε δίχως υπερβολή τον ΠΑΟ από τη μιζέρια και την ανυποληψία.
Είναι πράγματι τώρα μεγάλη ευκαιρία να αφήσει ο ΠΑΟ έτη φωτός πίσω τον Ολυμπιακό ξυπνώντας αναμνήσεις εις τους φίλτατους (σήμερα όλοι είναι φίλτατοι.) γαύρους από τα χαρούμενα πέτρινα χρόνια τους και ρίχνοντας τους ομαδικά εις τα ψυχοφάρμακα.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ήδη αποκτά τη νοοτροπία του 2ου.
Πέτρινα χρόνια έρχονται...
Μια και σήμερα ξεκινούν οι αγώνες, από καρδιάς, Σας εύχομαι καλά play-offs... Οι φίλτατοι γαύροι καλό θα είναι να συνηθίσουν την διαδικασία, καθώς κάθε χρόνο πια θα δίνουν το παρόν
."
Όπως καταλάβατε μάλλον οι εκπληκτικές προφητικές δηλώσεις είναι του Μυστήριου.
Πάμε τώρα και στην ανάλυση των λεγομένων του Αρχηγού μας...
Πακτωλό χρημάτων βάλανε και δεν αντέξανε ούτε 2 χρόνια!!!!!
Ο Σωκράτης έβαζε 15 χρόνια και άντεξε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Τα πέτρινα χρόνια τα αντιπαρέρχομαι, είπαμε ο Πράκτορας του έχει κάνει μεγάλη ζημιά.
Όσον αφορά δε τα ψυχοφάρμακα μάλλον οι Γιαννακόπουλοι θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να μην κινδυνεύσουν οι 1.200 εργαζόμενοι σε αυτούς όπως είπε ο Θανάσης.
Άραγε που πήγε το περιβόητο "Παύλο θεέ, πάρε την ΠΑΕ"; Ήξερε τι έκανε ο "κοντός" και ασχολιότανε μόνο με το μπασκετάκι, γιατί το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ.
Ήτανε πετυχημένος στο αθληματάκι που ασχολιότανε. Ε και και ο Θεωδορακάκης έχει τόσα πρωταθλήματα στο πόλο και έχει πάρει και το champions league.
Και κάναν ήρωα τον Πατέρα, γιατί; Για ένα πρωτάθλημα. Ε και; Ήταν η ώρα του ΠΑΟ. Και ο Μήτσου πήρε ένα άλλωστε...
Και μια σημαντική παρατήρηση για όσους δεν γνωρίζουν...
ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.
Προσέξτε τα λεφτά τελειώνουν και η κάθε παράγκα θέλει τάισμα και ο νοών νοείτο...
Τέλος, όσον αφορά τα play-off, επειδή είναι έξω από την λογική του Ολυμπιακού να κυνηγάει την 2η θέση, όντας 37 φορές 1ος (γι' αυτό και το περσινό ναυάγιο), δεν νομίζω να ξανασυμετάσχει για λίγα χρόνια ακόμα...
Προσέξτε λοιπόν, μην σας κάνει καμιά μήνυση για διασυρμό του ονόματος του ο Αμπράμοβιτς...
Υ.Γ. ''Όσον αφορά τώρα τους ονειροπόλους και φαντασιόπληκτους βάζελους που δειλά δειλά σκέφτονται και σιγοψιθυρίζουν στις παρέες τους, στο internet, σε εφημερίδες, σε τηλεοράσεις, για σερί Δυναστείες, Ντάλας, Τόλμες και Γοητείες, Ατίθασα Νιάτα, ή σενάρια καταστροφής για τα οικονομικά του Oλυμπιακού, ας περιμένουν λίγο. Ας πάρουν 1-2 πρωταθλήματα ακόμα και βλέπουμε. "Πάντως είμαι σίγουρος ότι τα οικονομικά μας είναι καλύτερα από του ΠΑΟ''. Το είχα γράψει 13 απριλίου πέρυσι όταν κατέκτησε ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα (http://ed-mysterious.blogspot.com/2010/04/2010-2.html).
Υ.Γ.2 Ουδέν κακόν αμιγές καλού για τους βάζελους, αφού με την τραγωδία τους σταθεροποιούν τον Βαλβέρντε, τον οποίο θα βρίζω για όσα έχει κάνει, μέχρι να βάλει 4 στον Παναθηναϊκό.
Υ.Γ3 Η κορυφαία ατάκα του Μυστήριου είναι κάπου στην αρχή του άρθρου (κερδίσαμε κατά κράτος το κόκκινο κατεστημένο...). Χα, χα, χα, υπομονή και θα δούμε...
Υ.Γ.4 Τώρα που το σκέφτομαι, οι πολυμετοχικοί γίγαντες όχι νίκη σε 4 ματς, ούτε γκολ δεν του έβαλαν του Σωκράτη και ας είναι 70φεύγα...
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ