Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αντίο κέντρο. Αντίο ζωή...

Από τον Betmixer
Ακόμα ένα «κλάσικο» της Σαλονίκης πέρασε στην ιστορία. Η οποία «έγραψε» διπλό. Μέσα στο «κάστρο» του αιώνιου αντιπάλου, πήγε ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΥΠΕΡ και έδεσε «κόμπο» τον αντίπαλο προπονητή.
Στην αρχή το πήγε το παιχνίδι συντηρητικά, να δέσει τα μετόπισθεν, να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά του. Επέλεξε τον Μενδρινό για το αριστερό «φτερό», όλοι όμως γρήγορα αντιληφθήκαμε πως η εντολή ήταν να παίζει (περισσότερο) ως 3ο αμυντικό χαφ, προσφέροντας βοήθειες σε Πρίττα & Ναφτί.
Με τον τρόπο αυτό, ο Άρης δεν απειλήθηκε (παρά μόνο σε μια φάση στο 28'), μα δε μπορούσε και ο ίδιος να «ενοχλήσει». Αυτό το διέγνωσε ο Αργεντινός τεχνικός των κιτρινόμαυρων και βλέποντας το ήρεμο βράδυ που περνούσε ο Σηφάκης, έριξε στη μάχη (65') τον Κάλβο αντί του Μενδρινού.
Ο Άρης άρχισε να κερδίζει μέτρα, να απειλεί, είχε χαμένο τετ α τετ (Χαβίτο) και κάπου εκεί έκανε ο κόουτς Δερμιτζάκης το καλύτερο ΔΩΡΟ στον αντίπαλο. Έβγαλε έξω τον Βιτόλο («μηχανάκι»), έριξε μέσα τον Ελ Ζαρ και..
ΑΝΤΙΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.
Το πήραν για πλάκα, ο (χάρμα ιδέσθαι όσο έπαιξε) Σέρχιο Κόκε (είχε από το 53' αντικαταστήσει τον τραυματία Ρουίζ) και η παρέα του. Το αποτέλεσμα; Γνωστό. Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Όπως και ότι «έσπασε» η παράδοση. Της δωδεκαετίας...

ΥΓ. Για ψαγμένες στοιχηματικές προτάσεις: http://www.betmixers.gr/
Υ.Γ.2 Απίστευτη περιγραφή. Απλά πατήστε play. Και «ανοίξτε» ήχο...



BETMIXER