Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Πολλοί απόρησαν με τους έξαλλους πανηγυρισμούς εμάς των Ολυμπιακών μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ (Ρέντη, πρωτοσέλιδα, απίστευτες εκπομπές της θύρας 7 με σουρωτήρια κτλ), αφού το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Εμένα δεν μου προκαλεί καμιά απορία, γιατί το ντέρμπι ΟΣΦΠ – ΠΑΟ είναι από τα 5 τουλάχιστον κορυφαία ντέρμπι του πλανήτη (όχι όσον αφορά το θέαμα βέβαια, αλλά όσον αφορά το μίσος μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών), φαινόμενο που θα αναλύσω σε μελλοντικό postarisma πολύ σύντομα.
Άλλο λοιπόν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ και άλλο με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ (σε αγωνιστικό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον). Επίσης για το θέμα των play off εγώ μπορεί να παίξω φέτος, αλλά ο ΠΑΟ ήταν 2 χρόνια εκεί και βάσει στατιστικής θα είναι εκεί και τα επόμενα 6. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα διορισμένος ή μη, το έχω πάρει 37 φορές, αριθμός που για να φτάσει ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνουν 2 πράγματα, ή να ενωθεί με ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ, Λάρισα και να είμαστε 37-37, ή να το παίρνει 17 χρονιά (μαζί με το φετινό 18) και να με ισοφαρίσει.
Επειδή λοιπόν αυτά δεν γίνονται (πιο πιθανό είναι να γίνει αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Τσίπρας), το μόνο που μένει είναι να σώσει την παρτίδα ο ΠΑΟ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όμως εκεί η ιστορία είναι τόσο δραματική, που το δράμα των Πρασίνων θα συγκινούσε ακόμα και τους Βανδάλους (γερμανική φυλή τόσο σκληρή, που έδωσε το όνομα της στη λέξη βάνδαλος – βανδαλισμός κτλ), τις ορδές του Αττίλα, δηλαδή τους Ούνους τους πολεμοχαρείς Κίμβρους και γενικότερα τις πιο σκληρές φυλές στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ποτέ λοιπόν κανείς Παναθηναϊκός δεν τους ενημέρωσε για τις μεταξύ μας νίκες, οι οποίες είναι με την νίκη μας στο ΟΑΚΑ πλέον 71-44. Ναι, καλά διαβάσατε, όσοι το δείτε. 71 νίκες ο Ολυμπιακός, 44 ο ΠΑΟ ο παντοτινός πρωταθλητής. Προς ενημέρωση του κοινού, σας πληροφορώ ότι και στα ματς ΟΣΦΠ – Ηρακλής κάπου εκεί είναι η διαφορά. Καταλαβαίνετε μετά από αυτά, ότι αν διαλυθείτε κάποια μέρα θα πέσουμε σε μελαγχολία όλοι οι Ολυμπιακοί μια και δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης!
Για το τέλος θέλω να ενημερώσω τους απανταχού φιλάθλους του ΠΑΟ, ότι καλό θα ήταν να μην ελπίζουν σε ανάκαμψη στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, π.χ. ότι σε 10 χρόνια θα έχει μειωθεί η διαφορά στις μεταξύ μας νίκες, διότι την απάντηση σε αυτό την έχει δώσει ο Ευκλείδης το 300 π.Χ. και λέγεται γεωμετρική πρόοδος. Οπότε, τώρα είμαστε 27 νίκες μπροστά (πρέπει να κερδίζει ο ΠΑΟ 13,5 χρόνια εντός – εκτός για να μας φτάσει!!!!!) σε 10 χρόνια το πιθανότερο είναι να είμαστε κάπου στις 35.
Υ.Γ. Το επόμενο θέμα που θα αναλύσω θα είναι τα σήματα των ομάδων και όχι μόνο των ελληνικών, γιατί διάβασα κάτι απαράδεκτο, ανιστόρητο και πλήρως ανθελληνικό πρόσφατα στο blog.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ