Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ …

Αντιγράφω από σημερινές εφημερίδες: «Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ επιχείρησαν να συνεδριάσουν το πρωί της Παρασκευής, τα μέλη του Πρυτανικού Συμβούλιου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς το κτίριο διοίκησης του Πανεπιστημίου τελεί υπό κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση Κούνεβα. Η συνεδρίαση οργανώθηκε προκειμένου το Πρυτανικό Συμβούλιο να λάβει αποφάσεις για την κατάληψη. Όμως, η κίνηση τους έγινε αντιληπτή από ομάδα περίπου 30 καταληψιών, οι οποίοι εισέβαλαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με σκοπό να διακόψουν τη συνεδρίαση. Επικράτησε ένταση και σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα στους καθηγητές και τους καταληψίες. Το Πρυτανικό Συμβούλιο ξεκίνησε τη συνεδρίαση αλλά λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να διακόψει καθώς υπήρχαν αποδοκιμασίες από τους παρόντες καταληψίες».
Πρέπει να το σχολιάσουμε τώρα αυτό;
Αμφιβάλλω αν η κυρία Κούνεβα θα ήταν περήφανη για τέτοιου είδους «αγωνιστικές» ενέργειες που γίνονται τάχα στο όνομά της.
Αλλά τί σημασία έχει αυτό;
Εδώ, τον Δεκέμβριο τα αληταριά καίγανε μια βδομάδα την Αθήνα στη μνήμη του Αλέξη.
Κατά λοιπά, βρέθηκαν κάποιοι (οι γνωστοί «προοδευτικοί» του κ…) να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και την απέχθειά τους στο περιεχόμενο της πρόσφατης εντολής Σανιδά προς τους εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας να ερευνήσουν εάν τελούν υπό κατάληψη κτίρια του δημοσίου να αναζητήσουν ευθύνες προς κάθε μεριά για την μη απομάκρυνση των καταληψιών.
Είναι, άλλωστε, παγκοίνως γνωστό ότι τμήμα του κτιρίου του Πολυτεχνείου αποτελεί άβατο για τους κοινούς θνητούς… Είναι το καταφύγιο, ορμητήριο, παρασκευαστήριο μολότοφ κλπ των «γνωστών αγνώστων», πλην κανείς δεν κάνει τίποτε γι’ αυτό το όνειδος….
Κατά τα άλλα, όμως, η κουκούλα μας μάρανε, κύριοι.
Τα σέβη μου.
Υ.Γ.: Μυστήριε, καλύτερα να τα βάζεις με την Κυβέρνηση. Καλύτερα να «χτυπάς» το παρακράτος. Καλύτερα να τα χώνεις στον Τζίγγερ… Τις πεθερές, όμως, μην τις πιάνεις στο στόμα σου… Κινδυνεύεις!!!!
Σεμνός & Ταπεινός