Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΚΕ, το Κόμμα σου Λαέ!!



Από τον Μυστήριο
Τύφλα να έχουν αυτές οι αδίστακτες πολυεθνικές που ρουφούν το αίμα του εργάτη με το καλαμάκι. Τι να μας πουν και οι αιμοδιψείς τράπεζες που καταδυναστεύουν τις οικονομίες του λαού. Αυτοί που έχουν θεό τους το κέρδος και το χρήμα στην πλάτη των εργαζομένων.
Στο ΚΚΕ όμως και δη στο σταθμό του κόμματος 902 Αριστερά στα FM, ξηγιούνται φιλεργατικά με το δικό τους μοναδικό και κομμουνιστικό τρόπο.
Έτσι, από το Δεκέμβρη (όχι Δεκέμβριο, αλλά κομμουνιστικά ομιλούντες : Δεκέμβρη) έχουν απολυθεί 21 εργαζόμενοι, καθώς τα οικονομικά της επιχείρησης δεν πήγαιναν καλά. Όπως δηλαδή πάνε τα οικονομικά του συνόλου σχεδόν των επιχειρήσεων το τελευταίο χρόνο, τις οποίες το ΚΚΕ καταγγέλλει αν τολμήσουν να προβούν σε απολύσεις.
Έτσι, το Κόμμα (ένα είναι το κόμμα…) τους απέλυσε, όχι για να προστατέψει τα συμφέροντα της επιχείρησης του, αλλά για το καλό των εργαζομένων, βρε κουτά.
Τι νομίζατε, ότι είναι ποτέ δυνατόν το Κόμμα του λαού να απολύει παιδιά του λαού…
Αφού λοιπόν τους απέλυσε, τους κάλεσε να στηρίξουν συνδικαλιστικά το ΠΑΜΕ και να παλέψουν για ψηλά επιδόματα ανεργίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι δεν κάνω ούτε εγώ πλάκα, και σίγουρα το Κόμμα ποτέ δεν αστειεύεται!!!
Αυτά όμως τα παλιόπαιδα, αντί να πάνε να διαδηλώσουν έξω από το Υπουργείο Απασχόλησης για την έξαρση της ανεργίας μαζί με το ΠΑΜΕ, πήγαν στον Περισσό και διαδήλωσαν έξω από τα γραφεία του Κόμματος (εννοείται χωρίς το ΠΑΜΕ)….
Ακούς εκεί αναίδεια…
Και δικαίως εξεγείρονται στο Κόμμα σκεπτόμενοι ότι, αφού δεν τους απολύσανε, αλλά τους ευεργετήσανε «απομακρύνοντας» τους για να μην ζημιωθούν παραμένοντας σε μία ζημιογόνα επιχείρηση, γιατί διαμαρτύρονται; Ε;
Αφού το Κόμμα δεν κάνει ποτέ λάθος.
Πάντα οι άλλοι φταίνε. Από την κομμουνιστική ανταρσία το 1946-1949 μέχρι σήμερα.
Και με ποιο δικαίωμα τα εν λόγω «παλιόπαιδα» (καλά έχω εξοργιστεί πολύ με την πάρτη τους) οργανώνουν δηλαδή συγκέντρωση απολυμένων, χωρίς να έχουν ρωτήσει πρώτα το ΠΑΜΕ;
Μόνο το Κόμμα έχει δικαίωμα να διαδηλώνει, να κλείνει δρόμους και λιμάνια και να κάνει κατάληψη σε υπουργεία και δημαρχεία (σήμερα το ΠΑΜΕ κατέλαβε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης), και ουδείς άλλος.
Άντε!! Που γίναμε όλοι ίσοι και όμοιοι!!!!
Μόνο το κεφάλαιο απολύει και ενεργεί αντιλαϊκά.
Το ΚΚΕ ενεργεί πάντοτε προς το συμφέρον του λαού.
Ποιού λαού; Ξέρω εγώ;
Του λαού των Σοβιέτ…
Υ.Γ. 1ο. Της …τρελής θα γίνει το ΠΣΚ στην Θεσσαλονίκη. Η Συμπρωτεύουσα θα επιβεβαίωσει για ακόμη μία φορά τον χαρακτηρισμό της ως πόλη του Έρωτα. Όλοι θα θέλουν να …αγαπήσουν όλους…
Υ.Γ. 2ο. George, φοβού τις «γριές». Πες αλεύρι, οι «Αυτόνομοι» του Ηρακλή σε γυρεύουν…
Υ.Γ. 3ο. Όσες πιθανότητες υπάρχουν ο Βγενόπουλος να δώσει λύση στον ΠΑΟ την Δευτέρα, άλλες τόσες υπάρχουν να ακούσουμε απίστευτες μπαρούφες…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ