Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Raise the roof for ARIS visit...

Από τον Betmixer
Είναι η αλήθεια ότι καιρό έχουμε να τα πούμε, όμως συνειδητά δεν έγραψα για το ντέρμπι που άφησε άφωνη ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο. Μέσα στο μήνα θα έρθει Ελλάδα ο Πλατινί μαζί με το επιτελείο του για να πάρει ιδέες. Γιατί δε νοείται ρε φίλε αυτό που είδαμε χθες βράδυ.
Έπαιξε η Πόρτο με τη Σεβίλλη και δεν έγινε ούτε μία μπούκα στο τερέν του Ντραγκάο… Σέντρα στα καπάκια στο Μιλάνο και εκεί μία ξενέρα. Ούτε πιστόλια να πετούν φωτοβολίδες, ούτε αντεγκλήσεις με τις δυνάμεις της τάξης, ούτε πέναλτι στη λογική «υπήρξε επαφή», ούτε ακύρωση πεντακάθαρων γκολ με την αιτιολογία ότι έγινε «φάουλ» επιθετικό μέσα στη φάση, από παίκτη που συμμετείχε στη φάση όσο συμμετείχε και ο Αμορόζο (που τον θυμήθηκα τώρα τον τουρίστα..) στο ρόστερ του Άρη (σεζόν 2007-2008).

Του Άρη λοιπόν. Που σήμερα καλείται να κάνει μία ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Αν είμαι αισιόδοξος; Απ’ τη στιγμή που έκανες διπλό μέσα στο «Καλντερόν», γιατί να μην κάνεις κάτι ανάλογο και μέσα στην Αγγλία. Η μπάλα δεν είναι μπάσκετ, εδώ το μεγάλο outsider έχει δικαίωμα στο όνειρο. Γι’ αυτό και στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι, αναφέρεται το εξής : «Raise the roof for Aris visit». Όχι, δεν τη φοβούνται του Νέτο την παρέα οι «Πολίτες». Σίγουρο όμως είναι το εξής : Πως την υπολογίζουν….
Μήπως να γίνει απόψε έκτακτο «Ράδιο Αρβύλα»;



BETMIXER