Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Έχω και Internet 4 X 4. Πάμε μια βόλτα;

Από τον JK
Όταν τα τζιπ θα πουληθούν και τα Prada θα ασπρίσουν...
Τα τζιπ θα πουληθούν, γιατί ξαφνικά ο υπάλληλος των 500 ευρώ θα ανακαλύψει ότι δεν ήταν ποτέ για την τσέπη του ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Μετά επίσης από πολλή σκέψη, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι του είναι πρακτικά άχρηστο.
Ποτέ δεν ήξερε σκι, δεν είχε εξοχικό σε εκτός δρόμου περιοχές, αλλά και δεν ανήκε στο κίνημα... "θα πάρω τα βουνά". Μέχρι όμως να το πουλήσει, τα μαύρα Prada του θα ασπρίσουν από τη σκόνη των δρόμων, αναζητώντας δεύτερη δουλειά ή και τρίτη. Έτσι θα μπορέσει να πληρώσει ένα μέρος της δόσης του μήνα για το καταναλωτικό του δάνειο, αλλά και το νέο του smartphone που έχει και σύνδεση στο Internet. Θεωρητικά πάντα, σε κάποια χρόνια θα ξεχρεώσει...
Χωρίς το βάρος των δανείων, θα σταθεί απέναντι στον καθρέφτη. Και τότε θα συνειδητοποιήσει ότι από τη μορφή του λείπει κάτι. Δε θα αναγνωρίσει τον εαυτό του. Η μορφή του, η προσωπικότητά του δε θα υπάρχει χωρίς τα μαύρα Prada και το κλειδί του τζιπ στο χέρι. Θα ανακαλύψει ότι το δάνειο που του πούλησαν πριν χρόνια δεν κάλυψε τις ανάγκες του, γιατί πολύ απλά όλες σχεδόν ήταν πλασματικές. Κάλυψε με φτηνό τρόπο τη γύμνια της ψυχής του.
Νόμιζε ότι το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης είναι το βασικότερο και το χειρότερο που θα βιώσει η Ελλάδα και αυτός μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος σε όλες του τις διαστάσεις αρχίζει όμως να το ανακαλύπτει μόλις τώρα. Τα υλικά παραπετάσματα κατέρρευσαν και ο καθρέφτης τώρα δημιουργεί μια αποκρουστική εικόνα.
Η μονάδα θα καταρρεύσει και η κοινωνία θα οδηγηθεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
(Πηγή : http://e-pcmag.gr/techtalk/exo-kai-internet-4x4-pame-mia-bolta)
GK