Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
Έγιναν πολλά το Σάββατο. Θα ασχοληθώ με όλα, αλλά πρώτα +10 για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Καλές ήτανε οι δυναστείες της μίας χρονιάς, φοβερή η πράσινη αυτοκρατορία και η παλιννόστηση του παντοτινού πρωταθλητή, εμπνευσμένοι οι δρόμοι για το Σαν Τζούλια, καλό και το ξέπλυμα της μπουγάδας, αλλά εμείς έχουμε πολλά πλυντήρια και θέλει εκατομμύρια λίτρα απορρυπαντικό για να καθαρίσει.
Έτσι ξαναγυρνάμε μετά από μια μίνι διακοπή στην εποχή των πέτσινων τίτλων, του διορισμένου πρωταθλητή,  των κάλπικων, του καρκινώματος του ελληνικού ποδοσφαίρου κτλ.
Δεν πειράζει θα βγούμε του χρόνου στο champions league και με τις ήττες που θα κάνουμε, θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που κλέβουμε κάθε χρόνο.
Τουλάχιστον φέτος πήγαμε μπουζούκια από το Φλεβάρη, γιατί άλλες χρονιές πηγαίναμε από το Νοέμβρη...
Όσον αφορά τη διαιτησία, ένα πράγμα με στεναχώρησε, που το 1ο γκολ του Μιραλάς ήταν κανονικό... Δεν ήθελα να είναι ούτε αυτό έγκυρο. Ευτυχώς ήταν αντικανονικό το 2ο και έτσι διπλασίασε την χαρά μετά την φάση του Κατσουράνη που με απογείωσε...
Γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς ορισμένοι.
Το ματς του α γύρου ήταν πεντακάθαρο και το πέναλτι και η κόκκινη του Αβραάμ ήταν ορισμός λοιπόν.
Και για το goal news το πρώτο ματς ήταν ανατροπή τεράστιας καρδιάς και το τωρινό κατακρεούργηση και ο Καλόπουλος και οι επόπτες Ντάλτον.
Για τον φίλαθλο ο άγιος Σισέ του 2-1 στο ΟΑΚΑ έγινε σφαγή του ΠΑΟ στο 2-1 στο Καραϊσκάκη.
Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου, πάντα ήταν όλοι τους και μόνοι μας, εγώ δεν θέλω συμπάθειες απο κανένα στα ποδοσφαιρικά, και κάθε ήττα μας να την πανηγυρίζουν όλοι μαζί και τον λογαριασμό τον πληρώνει συνήθως ο ΠΑΟ και περιστασιακά ή από σπόντα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.
Γιατί ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι ΧΟΥΝΤΑ.
Και αν επί πράκτορα ήμασταν κάτι σαν το καθεστώς του Πεκίνου, ο Πολντό (Μαρινάκης) έδειξε προχτες κάτι που δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό, ότι δηλαδή το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα γίνει σαν το πιο απόλυτο καθεστώς του πλανήτη, αυτό της Βόρειας Κορέας.
Όσο κόντρα και να πάτε, δε γίνεται τίποτα. Έχουμε το χρήμα, έχουμε και την δύναμη και δεν φταίμε εμείς αν σας πουλήσανε οι ''απευλευθερωτές'' σας, οι οποίοι λακίσανε σε χρόνο μηδέν και σας αφήσανε απροστάτευτους.
Η λύση είναι απλή. Δείτε ξένα πρωταθλήματα. Το ελληνικό είναι σάπιο. Καθαρό είναι μόνο όταν το σηκώνει η Πανάθα περιστασιακά, αλλά είπαμε το απόστημα είναι δαιδαλώδες. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα συλλαλητήρια.
Στην υγειά λοιπόν του Κim Jong Il, Μαρινάκημ που μου έφερε το 38ο, γιατί άμα περίμενα από τον Ερνέστο και τις επιλογές του...
Αυτοί που αμαύρωσαν το όνομα του Ολυμπιακού ήταν οι 10-20 μαλάκες, που εκμεταλλευόμενοι τον όχλο την έπεσαν σε παίκτες του ΠΑΟ. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο ντρέπομαι.
Δεν μπορεί να επιτίθεσαι πχ στον Σισέ, παίκτη παγκόσμιας κλάσης, τον οποίο ο Σωκράτης αν ήταν Πρόεδρος και λίγο νεότερος το καλοκαίρι θα τον έφερνε στον Πειραιά ντυμένο στα κόκκινα.
Οι 2 φωτογραφίες που ακολουθούν από το πέναλτι - αποβολή του 1ου γύρου, τις είχα κόψει καπάκι μετά το ματς του α γύρου. Δεν είπα τίποτα όμως, γιατί εγώ Βροχοπούλου δεν ήθελα να γίνω.
Και σε αυτό το blog γράφτηκε και στον τύπο και στα κανάλια πέρασε ότι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι ήταν πέναλτι.
Και τωρα εξηγείται το σαρδόνιο γέλιο του Μαρινάκη στις δηλώσεις του στο ΟΑΚΑ τότε. Πήρε την απόφαση, 1 θα κάνετε εσείς 10 εγώ και ο σχολιαστής της nova στο βίντεο λέει δεν αφήνει τον Σισέ να βάλει γκολ και πάει στα αποδυτήρια (ο Αβραάμ). Έπρεπε να πάμε και εμείς να την πέσουμε στη nova και να απειλούμε οτι θα φύγουμε απο το πρωτάθλημα.
Υ.Γ. Ο νέος τίτλος που μας δώσαν φέτος, πρωταθλητής των φιλικών ή των δανεικών είναι πολύ πετυχημένος. Για να μην μπερδευτούμε όμως, καλό θα ήταν να το λέμε ολόκληρο. Πρωταθλητής Ελλάδος, έστω και των φιλικών έστω και πλαστός. Δεν αλλάζει τίποτα για μάς τους Ολυμπιακούς, γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε καλά λόγια απο εσάς.
Υ.Γ.2  Ο νόμος της φυσικής ή τρίτος νόμος του Νεύτονα λέει ότι η δράση φέρνει αντίδραση...
Υ.Γ.3  Αυτό και αν είναι σατανικό. Το τζετ που έφερε τον Τζιμπρίλ στην Ελλάδα ήταν του Μαρινάκη!!!!!!!
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ