Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΥΣΤΑ – ΜΠΛΟΥΖΑ…


Από τον U Foul
Μήνες τώρα η ίδια σκέψη του τριβέλιζε το μυαλό : «Όχι δε πρέπει, δε θα επιτρέψω ΕΓΩ να συμβεί αυτό. Θα το πάρω πάνω μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη τους περάσει. Αν χρειαστεί , μέχρι και σε μάγισσες και χαρτορίχτρες θα πάω…». Και πήγε!
- Μαύρο αγόρι, αυτό που ζητάς είναι αδύνατο, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Να έρθουν τα πάνω κάτω, το μέσα έξω, με καταλαβαίνεις; κραύγασε η μάγισσα με αγωνία. Αυτά που ζητάς μόνο στα όνειρα (του Μάνου) συμβαίνουν. ΘΑ ΧΑ-ΣΕ-ΤΕ!!!
- Μίλα μάγισσα τι βλέπεις;
- Ένα κόκκινο τσουνάμι θα σε παρασύρει και θα βράσεις σε καυτό τηγάνι. Ντύσου γυναίκα να γλυτώσεις. Να πάρε και τη φούστα μου!!! είπε με τρόμο και ύστερα σώπασε.
Το μαύρο αγόρι έφυγε θλιμμένο μονολογώντας «Ας πάω καλύτερα σε εκείνη τη βράβευση, μπας και σηκώσω καμιά κούπα για φέτος…».
Υ.Γ. 1 Συγχωρέστε με για τα παραπάνω. Αυτή η καταραμένη γριπ-ίωση που με ταλαιπωρεί φταίει για όλα. Άσε που… ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Υ.Γ.2 Derby μόνο το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ. Τ’ άλλα είναι απλώς παιχνίδια. Πως να το κάνουμε δηλαδή…
Υ.Γ. 3 Μυστήριε, είχες δεν είχες με πώρωσες πάλι (όχι ότι ήθελα και πολύ!). Έχουνε όμως γνώση οι φύλακες!!! Από τα ξημερώματα Σαββάτου έχουμε σιγή ασυρμάτου (κάνει και ποιηματάκι)!
Με θρυλικούς χαιρετισμούς
UFOUL