Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ακόμα πρωτάθλημα της ντροπής

Από τον Άγνωστο Χ
Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Πρόεδρο του ΟΣΦΠ, στη διοίκησή του, στον προπονητή του και στους παίκτες του για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος 2010-2011.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης διότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από εκπληκτική μπάλα, που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί.
Θερμά συγχαρητήρια και στον υπέροχο κόσμο του ΟΣΦΠ που αναγνωρίζει ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και κέρδισε πεντακάθαρα τον αιώνιο αντίπαλό της, καθώς τα όποια διαιτητικά λάθη (που και οι ίδιοι παραδέχεστε) σε καμία περίπτωση δεν αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα .
Θερμά συγχαρητήρια και στη Superleague και την ΕΠΟ για την εξαιρετική διοργάνωση του φετινού πρωταθλήματος, όπου ακόμα και η διαιτησία ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές. Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και στα παιδάκια που ντύθηκαν σήμερα στα κόκκινα διότι είναι χαρούμενα, αφού η ομάδα τους κέρδισε πεντακάθαρα και επάξια στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειάζεται πλέον να κρατάμε τα προσχήματα.
Στα επόμενα ματς του ΟΣΦΠ ας οριστεί διαιτητής ο κ. Μαρινάκης, με παρατηρητή διαιτησίας τον (φίλο μου) κ. Μώραλη και επόπτες τους κκ. Τάκη και Άκη ή και άλλους επιφανείς οπαδούς. Μπορεί και να σφυρίξουν πιο σωστά από τους Καλόπουλο, Τρύφωνα και Σεραϊδάρη. Μπορεί ο κ. Μαρινάκης (ως διαιτητής) να μας έδινε και κανένα σφύριγμα. Και να έκανε και κανένα λάθος, είπαμε τα λάθη είναι ανθρώπινα. Επίσης προτείνω το σκορ να είναι εξασφαλισμένο με Προεδρικό Διάταγμα (3-0 μέσα – έξω), απλώς για να είμαστε σίγουροι, διότι τα κατοχικά σύνδρομα (βλέπε εποχή Δομάζου ή Σαραβάκου ή πέτρινα χρόνια) τρομάζουν ακόμα τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.
Προτείνω ακόμα στον κ. Πρόεδρο να απολύσει άμεσα τον Βαλβέρδε (αυτόν τον αετό των πάγκων και αρχιμάστορα των ντέρμπι) για να απαλλαγεί και από το ακριβό συμβόλαιό του, αλλά και από τις ανούσιες δηλώσεις του στις συνεντεύξεις τύπου ότι «εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό μέρος του ματς και όχι με τη διαιτησία» (Να δούμε και τι θα έλεγε για το αγωνιστικό μέρος αν δεν είχαν καθαρίσει τα κοράκια και είχε χάσει). Προτείνω επίσης ως προπονητής του ΟΣΦΠ να οριστεί ο κ. Αλέφαντος, για να του φύγει η πικρία ότι δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα. Έτσι και αλλιώς, δεν χρειάζεται προπονητής στον ΟΣΦΠ, καθαρίζει ο κ. Πρόεδρος και τα κοράκια.
Στις περιγραφές των αγώνων καλό θα ήταν επίσης να είναι βετεράνοι του ΟΣΦΠ για πραγματικά αντικειμενική κάλυψη και ενημέρωση. Ίσως αυτοί κατά τη διάρκεια του αγώνα να μας ενημερώνουν για το πόσες τελικές προσπάθειες είχε η κάθε ομάδα στο ντέρμπι.
Στο τέλος του κάθε αγώνα προτείνω να στήνονται στον αγωνιστικό χώρο μίνι ρινγκ για να δέρνονται ισότιμα, ξεκάθαρα και επάξια οι οπαδοί με τους παίκτες της επιλογής τους.
Υ.Γ.1 : Πιο μεγάλη ντροπή από όλους είναι αυτή των κκ. Πατέρα, Γιαννακόπουλων, Βγενόπουλου και Βαρδηνογιάννηδων που άφησαν την ομάδα να πάει σε ένα τέτοιο σφαγείο απροστάτευτη σαν πρόβατο, με τον αντιπροεδρεύοντα πρόεδρο επικεφαλής.
Υ.Γ. 2 : Η γνώμη μου είναι ότι στο 82’ έπρεπε η ομάδα να αποχωρήσει από το γήπεδο, διότι η παραμονή της (κατά κάποιο τρόπο δυστυχώς) νομιμοποίησε και την υπόλοιπη σφαγή. Τι νόμιζαν ότι τα κοράκια και οι γαύροι θα έχουν τσίπα; Αλλά ποιος να το έκανε; Ο Γόντικας ;
Υ.Γ. 3 : Αν έχει πράγματι καλύτερη ομάδα φέτος ο γαύρος από τον Παναθηναϊκό μας, γιατί χρειάζεται ένα τέτοιο σφαγείο για να πάρει το πρωτάθλημα ; Μάλλον και οι ίδιοι οι γαύροι δεν πιστεύουν τα παραμύθια της καλύτερης ομάδας και της δίκαιης κατάκτησης !!!
Υ.Γ. 4 : Σκεφτείτε κκ. γαύροι να μην σας είχαν δώσει πεντακάθαρο πέναλτι στο 44’, να είχαν ακυρώσει σε εσάς κανονικό γκολ στο 82’ και να κερδίζαμε εμείς με άκυρο γκολ στο 91’. Θα είχατε δείρει τους διαιτητές και όλους τους παίκτες και σήμερα θα σκούζατε για έγκλημα κατά της Ελλάδας. Ποιοι είναι λοιπόν οι πραγματικοί υποκριτές;
Υ.Γ. 5 : Εγώ ως Παναθηναϊκός είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, ακόμα και με τα φετινά προβλήματά της. Εσείς οι γαύροι μπορείτε να είστε περήφανοι για τους Καλόπουλο κλπ. και για το κ. Πρόεδρό σας. Πραγματικά σας λυπάμαι !!!
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ