Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ


Κυρίες και Κύριοι, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εις την αγωνιώδη προσπάθειά της να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το φλέγον θέμα της οικονομίας της χώρας και δη από την ανικανότητά της να υιοθετήσει και να επιβάλει τα αναγκαία πλην σκληρά μέτρα, προωθεί ένα νομοσχέδιο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, όσοι μετανάστες δεύτερης γενιάς έχουν γεννηθεί ή έχουν φοιτήσει σε σχολεία της χώρας μας.
Το ΠΑΣΟΚ για ακόμη μία φορά «παίζει» με τα εθνικά θέματα, όπως είχε κάνει εις το παρελθόν με την απόσυρση της ελληνικής σημαίας εις τα Ίμια και τα «ευχαριστώ» εις τις Η.Π.Α. ενώπιον της ελληνικής Βουλής, την παράδοση του Οτσαλάν εις την ΜΙΤ διαμέσου Κένυας – Μεγάλου Τραγουδιστή, την παραδοχή ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα εις το Αιγαίο διά της Συμφωνίας της Μαδρίτης.
Εχθές ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι με το πρώτο κεφάλαιο του νομοσχεδίου εισάγεται νέος τρόπος κτήσης της ιθαγένειας, ήτοι με τη γέννηση και τη δήλωση των γονέων του ή του ιδίου, ενώ μπορούν να την αποκτήσουν μετανάστες εφόσον διαμένουν ήδη Ελλάδα πέντε χρόνια. Επίσης ελληνική ιθαγένεια μπορούν να αποκτήσουν και τα παιδιά που φοιτούν στο ελληνικό σχολείο για ορισμένα τουλάχιστον χρόνια.
Ο κ. Παπανδρέου έχει μάλιστα την συνδρομή της κορυφής της ιεραρχίας της Εκκλησίας, μια και εις το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο παρευρέθη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος σιώπησε προφανώς έναντι ανταλλαγμάτων (βλ. απαλλαγή από την εξαγγελθείσα φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας).
Οι εποχές που εις το Κίνημα το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ είχε πρωτεύοντα λόγο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί ήδη από το Νταβός, για να ακολουθήσει εν συνεχεία η εκσυγχρονιστική λαίλαπα. Ήδη ιδεολογικά έχουν επικρατήσει άνθρωποι που εμφορούνται από αρνητική έως κομπλεξική διάθεση απέναντι σε οιοδήποτε εθνικό. Είναι οι ίδιοι κομπλεξικοί της αριστερής «διανόησης» που προωθούν συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια την αποκαθήλωση όλων των εθνικών σταθερών της χώρας. Συστηματικά λοιπόν μέσω της απεριόριστης πρόσβασής τους σε όλα τα ΜΜΕ και τα ελληνικά Πανεπιστήμια ξηλώνουν την ελληνική ταυτότητα, την ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία, την ελληνική εθνικότητα και διασύρουν θεσμούς όπως ο Στρατός, η Εκκλησία και η Αστυνομία.
Οι άνθρωποι αυτοί όμως δεν βρίσκονται μόνο εις το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εις τη ΝΔ (βλ. βιβλίο Ιστορίας και την αντεθνική στάση της κ. Κουτσίκου). Είναι οι δήθεν κοσμοπολίτες, επί της ουσίας όμως αρνητές της ελληνικότητας, ανόητοι κουλτουριάρηδες, ψευδό-διανοούμενοι ή ακόμη και αργυρώνητοι πράκτορες.
Δυστυχώς το ανωτέρω νομοσχέδιο δεν είναι απλώς ένα πυροτέχνημα σαφώς πρόχειρα σχεδιασμένο, αλλά εντάσσεται εις το ανωτέρω σχέδιο, στοχεύοντας προφανώς εις την αποδόμηση της εθνικής ομοιογένειας του ελληνικού πληθυσμού. Ας μην ξεχνάμε ότι το 98% των ελλήνων υπηκόων είναι ελληνικής εθνικότητας, ποσοστό μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Εις την περίπτωση που «περάσει» το νομοσχέδιο αυτό από την ελληνική Βουλή – θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε από βουλευτές της συμπολιτεύσεως – θα πρόκειται για την πιο μαζική ελληνοποίηση όλων των εποχών και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί πόλεμος και κατάκτηση εδαφών. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων και θρησκειών από κάθε μεριά της γης, οι οποίοι δεν θα υποχρεούνται καν να γνωρίζουν και να ομιλούν την ελληνική γλώσσα και ιστορία – απαραίτητες προϋποθέσεις κτήσεως της υπηκοότητας σε Γαλλία και Γερμανία… – έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έχει συμβεί ποτέ αντίστοιχη μαζική κτήση της υπηκοότητας, ούτε καν εις τις μητροπόλεις αποικιών, όταν μάλιστα το σύνολο των κρατών της ΕΕ σκληραίνουν την θέση τους ως προς το θέμα αυτό…
Στόχος προφανής και αναμφισβήτητος να τρωθεί η εθνική ομοιογένεια και να δημιουργηθούν εθνικές πια μειονότητες σε κάθε γωνιά της χώρας…
Αναμφίβολα, όλοι οι νόμιμοι μετανάστες πρέπει να έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τους με τους Έλληνες. Επίσης όντως πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη κτήσεως της υπηκοότητας από τα παιδιά δεύτερης γενιάς των νομίμων μεταναστών, που είτε έχουν γεννηθεί εις την Ελλάδα, είτε φοιτούν σε ελληνικά σχολεία.
Απαιτείται όμως πρώτα να γίνει μία μελέτη επιπτώσεων των αθρόων ελληνοποιήσεων και κυρίως να τεθούν αυστηρές προϋποθέσεις κτήσεως και δη τουλάχιστον η πολύ καλή ομιλία και γραφή της ελληνικής και η γνώση της ελληνικής ιστορίας. Επίσης κάθε αίτηση να κρίνεται ανά περίπτωση. Όπως δηλαδή πράττει κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της και δεν υιοθετεί πολιτικές του «μπάτε σκύλοι αλέστε»…
Εις το βωμό του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει παιχνιδάκια. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν οι «αρμόδιοι».
Τέτοιο νομοσχέδιο δεν θα περάσει…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ