Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ...

Κύριοι, ναι, το παραδέχομαι. Πήγα εχθές βράδυ να δω μπάσκετ...
Ναι, το άθλημα με τη σπυριάρα μπάλα...
Ομολογώ και ζητώ συγχώρεση.
Δεν άντεχα όμως άλλο. Έσπευσα εις το ΟΑΚΑ για να δω τον Παναγιώτη να κάνει την ομάδα πάλι πρώτη.
Και δεν έπεσα έξω εις τις προβλέψεις μου. Ο Παναγιώτης δικαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν, κατόρθωσε να χάσει μόνο με 3-1. Κατόρθωσε δηλαδή, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να πετύχει και μία νίκη. Εύγε, άντε και του χρόνου να πετύχεις με το καλό και δεύτερη...
Αν και δεν βλέπω να τον κρατάνε και του χρόνου. Ήδη δημοσιεύματα ομιλούν για έλευση του Μεσίνα εις τον γαύρο. Καλώς να έλθει για να βρεθεί επιτέλους πραγματικά άξιος αντίπαλος του Ζοτς, ο οποίος φέτος πρέπει να έπληξε. Για το καλό του αθλήματος, βρε αδερφέ.
Φυσικά τα γνωστά εγχώρια μπασκετικά παπαγαλάκια θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, μπας και πείσουν τους Αγγελόπουλους να μην αλλάξουν προπονητή.
Θα τα ρίξουν όλα εις τη διαιτησία, τον Τσίλντρες, το Μπουρούση, τον Βασιλόπουλο, εις την τρύπα του όζοντος, τις γκόμενες του Σίλβιο...
Για το ματσάκι δεν θα πω τίποτε. Για πλάκα και πάλι.
Πελααάτες μου...
Υ.Γ. 1ο. Σιγά μην ασχοληθούμε με τα του Καράμπελα, Καράβελα (πέστο και έτσι) και την φυγή του... Έχει χαθεί και το τελευταίο ψήγμα σοβαρότητας εις αυτήν την χώρα...
Υ.Γ. 2ο. Είναι όλοι τους φαιδροί. Ζώα (α, βρε μπαγάσα Μητσικώστα, να γιάσει το στόμα σου...) Υ.Γ. 3ο. Α ναι, να μην ξεχάσω. Συγχαρητήρια εις τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ για την κατάληψη της 2ης θέσης.
Υ.Γ. 4ο. Ζοτς, δεν σταματάς καλύτερα, μήπως και δουν προκοπή εις το λιμάνι. Αν και βλέπω να τους κάνει πλάκα και ο Ιτούδης.
Υ.Γ. 5ο. Πίσω μου εχθές κάθονταν παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι με προβλήματα κίνησεως με τους συνοδούς τους ντυμένοι όλοι εις τα πράσινα. Πόσο χάρηκαν όλοι τους. Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο εις αυτούς τους ανθρώπους και εις τους οικείους τους για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ