Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

O BETMIXER ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Οκτώ και η επόμενη μείναμε αγωνιστικές για να λάβει τέλος και ο φετινός μαραθώνιος της Superleague. Πάμε να τα πάρουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής...
*ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Δεν έπιασε καμία σούπερ απόδοση ο Ολυμπιακός, «μίλησε» όμως για ακόμα μία φορά η ατομική κλάση κάποιων παικτών του. Δε χρειάζεται νομίζω να τους κατονομάσω, όλοι σας ξέρετε ποιους εννοώ.
*ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ : Μέτριος στα πρώτα 45' ο πολυμετοχικός, μόλις άλλαξε όμως ο Τεν Κάτε τον «κουραστικό» Καραγκούνη με τον Κλέιτον πήρε μπρος η μηχανή. Ευρύ το τελικό «3-0», «βοήθησε» στην έκτασή του και ο τραγικός χθες βράδυ Κώστας Χαλκιάς. Αντιθέτως, εντυπωσίασε ο Σωτήρης Νίνης, για highlight η ντρίπλα του στη φάση της επίτευξης του 3ου γκολ του Παναθηναϊκού.
*ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ : Καλούτσικο παιχνίδι, dejavu, ξύπνησαν μνήμες από το ματς του 1ου γύρου στο ΟΑΚΑ. Τότε χαμογέλασαν τελευταίοι οι Θεσσαλοί με το γκολ του Σαρμιέντο, χθες τους «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα ο Αλγερινός Τζιμπούρ. Δίκαιη σε γενικές γραμμές η ισοπαλία.
*ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Δεύτερο κολλητό τρίποντο για τους «κιτρινόμαυρους» που βλέπουν ξανά ορθάνοιχτη την πόρτα για τα πλέι οφ. Εξαιρετική κατά διαστήματα η εμφάνιση των παικτών των Μαζίνιο και Ντονάτο δεν είχαν όμως διάρκεια στην απόδοσή τους και αυτό πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό δίδυμο του Άρεως. Με τις σημαντικές του απουσίες δεδομένες, ο Πανιώνιος στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο «καυτό» «Κλεάνθης Βικελίδης».
*ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Πήρε σέντερ φορ η ομάδα του Παράσχου και αμέσως φάνηκε η διαφορά. Ντόσεκ κύριοι, «καλημέρα» με χατ τρικ. Δεν «υπάρχει» φέτος Λεβαδειακός μακριά από τη Βοιωτία.
*ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ : Αν δε προσέξει η ομάδα του Καραγεωργίου, ίσως μπει - από το πουθενά - σε περιπέτειες. Εξόχως σημαντικό το τρίποντο για το «Γηραιό», δεν το χορταίνω να βλέπω σε rec, τη γκολάρα που σημείωσε ο Παπαστεριανός.
*ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Δε σκόραραν στο πρώτο πεντάλεπτο οι Σερραίοι, απώλεσαν δύο ευκαιρίς σημαντικές και μετά «μίλησε» ο νόμος της έδρας. Τρία στα τρία με τα γκολ στο «8-0» πέτυχαν οι Αρκάδες κόντρα σε Θρασύβουλο, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό, αποδεικνύοντας με τρόπο αναμφισβήτητο ότι δε θα μπορούσαν να εμπλακούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σενάρια υποβιβασμού.
*ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΟΦΗ : Πήρε πέναλτι που δεν ήτανε ο ΟΦΗ και έκανε το «0-2», δεν πήρε πέναλτι «μαρς» ο Θρασύβουλος στις καθυστερήσεις, απέτρεψε ο ρέφερι το «2-2». Η απόλυτη αλλοίωση αποτελέσματος, το τελειωτικό χτύπημα εις την ομάδα του κυρίου Τσιώλη.
Υ.Γ 1 : Για 70' ο Μπασινάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Λίβερπουλ. Μετά έμεινε από δυνάμεις.
Υ.Γ 2 : Όταν «μιλάει» η Ιβηρική... Για περισσότερα... www.elconfidencial.com/cache/2009/01/31/deportes_27_guerra_extremista_futbol.html
O BETMIXER