Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ...

Κύριοι, την πάτησαν και οι τρεις "μεγάλες" ομάδες της Αθήνας. Η είδηση δεν είναι ότι την πάτησαν, μια και έχουν και οι τρεις τα χάλια τους, αλλά ότι συνέβη την ίδια αγωνιστική.
Ο ΠΑΟ είναι μάλλον ο λιγότερο χαμένος, καθώς τσίμπησε τον βαθμό εις το 90 φεύγα. Είναι απίστευτη η εμμονή των πολυμετοχικών εις τη μη απόκτηση σοβαρών κεντρικών αμυντικών και τα αποτελέσματα της χαζομάρας τους τα πληρώνει ο βάζελος σε κάθε σχεδόν αγώνα. Οι κεντρικοί αμυντικοί είναι για τα θηρία και σε κάθε αγώνα γίνονται ολοένα και χειρότεροι. Ενώ προηγουμένως έκαναν μόνο μία πατάτα και τρώγαμε ένα γκολ, τώρα τα αλάνια μας "βελτιώθηκαν" και τρώμε δύο. Είναι πλέον βέβαιο ότι σε λίγο καιρό τα τρία θα τα έχουμε εις το τσεπάκι μας. Ο επόμενος στόχος των "κομάντων" μας είναι τα τρώνε γκολ χωρίς να χρειάζεται οι αντίπαλοι να κάνουν επίθεση. Να μην τους κουράζουμε κιόλας. Για τον Ολλανδό, τα είπαμε μετά τον αγώνα με την Βέρντερ.
Ο ΟΣΦΠ έχει μία πολύ μέτρια ομάδα με ένα (τον Γκαλέτι) άντε δύο (και τον Ντιόγκο στο τσακίρ κέφι) που υπό προϋποθέσεις, και αν δεν φυσάει και έχει καλό καιρό και δεν βρέχει, και έχουν ξυπνήσει καλά, και έχουν φάει καλά, και έχει πανσέληνο, και τους έχει αγιάσει ο Εφραίμ, υπάρχει περίπτωση να παίξουν καλά εις το Καραϊσκάκη (μόνο). Ειδεμή δεν ασχολούνται καθόλου με το ματσάκι και ο γαύρος κατορθώνει να χάσει ακόμη από τον Άρη, που μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο τον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή (στο 90 φεύγα).
Η ΑΕΚ από την άλλη, φέτος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Αφού κατόρθωσε να αποκλειστεί από τους Κύπριους από τον Αύγουστο, πέτυχε να ισοφαριστεί, καίτοι προηγούνταν 3-0, από τον Θρασύβουλα. Πολύ μέτριο ρόστερ, ανύπαρκτη διοίκηση, μιζέρια και άγιος ο Θεός. Όχι 14 χρόνια, 20 και βάλε θα χρειαστεί η Ένωση για να κατακτήσει κούπα.
Λίγες ομάδες, μικροί παίκτες, μέτριοι προπονητές.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί τους κάνουν πλάκα εις την Ευρώπη ακόμη και οι Κύπριοι.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ