Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ

Είμαι αδικαιολόγητος, διότι λόγω καταγωγής θα έπρεπε να ξέρω από πολίτικες σαλάτες. Δυστυχώς όμως καλός γνώστης είναι μόνο ο Ισπανός. Πάνω οι παίκτες άρχισαν να ψιλοβρίσκονται μεταξύ τους, ο άνθρωπος αποφάσισε να ανακατέψει την ομάδα του για να μπερδέψει τον αντίπαλο. Το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να μπερδέψει τους ίδιους τους παίκτες του και όλους εμάς που βλέπαμε το σχήμα που κατέβασε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φοβάμαι ότι αν κι έχει ιδιαίτερα «προικισμένη» μύτη, ο άνθρωπος δεν πήρε μυρωδιά ...Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Γερμανός!!!!!! Έχω την αίσθηση ότι ψάχνεται ακόμα και δεν γνωρίζει τους παίκτες του. Αν δεν τους μάθει σύντομα και κόψει τις μ... (θου Κύριε) αλχημείες, θα έχουμε κακά μαντάτα και λίαν συντόμως.
Βέβαια ευθύνες έχει κι η διοίκηση του ΧΟ.. ΧΟ.. ΧΟ.. καθώς ήταν πασιφανές από το καλοκαίρι ότι η ομάδα έχει μόνο ένα καθαρόαιμο ανασταλτικό μέσο, έστω και καμένο (βλ. Ιέρο), κι αν λείπει θα πρέπει να στηρίζεσαι σε πρώην ποδοσφαιριστές τύπου Πάτσα. Ξυπνήστε !!!!
Μιας και χάθηκα τον τελευταίο καιρό, να κάνω κι ένα σχόλιο για τον Πολυμετοχικό. Τα περί εμφάνισης που γέμισε προσδοκίες και άλλα τέτοια χαρούμενα είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Αν μετά από τρεις αγώνες σε αυτόν τον όμιλο(!!!) έχει με το ζόρι ένα βαθμό και ρεαλιστικό στόχο το UEFA, θα έλεγα ότι μάλλον πρέπει να λιώνει αυτή η καραμέλα της Ευρώπης που μασουλάγατε φίλοι μου τόσα χρόνια. Προσπαθήστε άλλωστε να θυμηθείτε ποια ήταν η τελευταία καλή χρονιά στην Ευρώπη και πιστεύω θα συμφωνήσετε.
Άσχετο! Την παραίτησή του ο Ρουσό την έστειλε με συστημένο;
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,
U FOUL