Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ KLM;

Κύριοι, ο ΠΑΟ εχθές έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Εκτός των πολύτιμων τριών βαθμών, έχασε και την ανεβασμένη ψυχολογία που θα τον έδιδε η νίκη.
Εχθές ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλός για τα δεδομένα του τα τελευταία χρόνια. Έτρεξε, πίεσε, επιτέθηκε οργανωμένα και μάλιστα με επιτυχία. Προδώθηκε όμως από δύο λάθη. Το πρώτο έγινε το καλοκαίρι από την διοίκηση και τον Αντωνίου με την εμμονή εις την μη απόκτηση ενός σοβαρού κεντρικού αμυντικού με αποτέλεσμα να δέχεται δύο τουλάχιστον τέρματα ανά αγώνα CH.L. Το δεύτερο έγινε από τον Τεν Κάτε που για άγνωστο λόγο αποφάσισε αντί να ενισχύσει την ήδη παραπαίουσα άμυνά του με την προσθήκη είτε του Γιάννη Γκούμα - τι να κάνουμε δεν έχουμε καλύτερο - είτε του Μάτος. Αντ' αυτού είχε την έκλαμψη να βάλει επιθετικό. Η μπάλα μπορεί να φέρεται ενίοτε σαν π..., αλλά όταν εσύ διαπράττεις εγκληματικά λάθη θα σε τιμωρήσει.
Υ.Γ. 1ο. Για όσους διατείνονται ότι ο ΠΑΟ δεν είχε χθες τύχη, θα ήθελα να λάβουν υπ' όψιν ότι ο Μάντζιος πέτυχε δύο τέρματα (!) με κεφαλιά (!!).
Υ.Γ. 2ο. Παρακαλείτε όποιος αναγνώστης θυμηθεί πότε ο Μάντζιος είχε ξαναπετύχει δύο τέρματα, να μας στείλει την απάντηση, γιατί το έχουμε απορία.
Υ.Γ. 3ο. Ο Τεν Κάτε για ακόμη μία φορά έχασε ενά δικό του αγώνα. Απλώς θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι αν στις 9 του Νοέμβρη έχει σκοπό να τα κάνει πάλι μαντάρα, τότε καλό θα ήταν να κλείσει από τώρα εισιτήριο με την KLM.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ