Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτοπονηριές αριστερούληδων


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Ο πολυαγαπημένος μου Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε σήμερα στο Κοινοβούλιο να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντος Π. Φύσσα. 

Ανθρώπινο και λογικό το αίτημά του, αν και δεν θυμάμαι να είχε ζητήσει κάτι ανάλογο όταν τρομοκράτες δολοφόνησαν αστυνομικούς, ή μετά την δολοφονία των 3 υπαλλήλων στη Marfin.
Όπως απεδείχθη σχεδόν αμέσως, σκοπός του ήταν τελικά να «εξιτάρει» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να υποδαυλίσει έτσι άλλο ένα μπάχαλο μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας Βουλής.
Ατυχώς, για τον ίδιο, ο Κασιδιάρης (έξυπνα σκεπτόμενος !!!), δεν «τσίμπησε», αλλά αποδέχτηκε το αίτημα, πλην όμως, με ένα αιτιολογικό που δεν άρεσε στον – πολύ «ευαίσθητο» – Δημήτρη Παπαδημούλη.
Έτσι ο κατά τα άλλα «ευαίσθητος» και «δημοκράτης» Δημήτρης Παπαδημούλης χρησιμοποίησε το αιτιολογικό αποδοχής του Κασιδιάρη ως πρόφαση προκειμένου να αποσύρει το αίτημά του !!!
Δηλαδή απέσυρε το αίτημά του να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη του δολοφονηθέντος Π. Φύσσα....
Δεν εξυπηρετούσε πια προφανώς τη σκοπιμότητά του να προκαλέσει άλλη μία σκηνή έντασης και μίσους εντός του Κοινοβουλίου για το παίξουν τα κανάλια και να γίνει ο απαραίτητος τζερτζελές και να δείξουν οι απανταχού αριστερούληδες πόσο «άδολοι, υπέρμαχοι και προασπιστές» της δημοκρατίας είναι.
Α la cart και υπό προϋποθέσεις, βεβαίως – βεβαίως ....
Σεμνός & Ταπεινός