Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο λύκος κι αν εγέρασε....


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Με αφορμή το τελευταίο άρθρο του Μυστήριου (Το σχέδιο απλό: Πρώτα απεργίες, μετά καταλήψεις στα σχολείαhttp://ed-mysterious.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2194.html), δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο στον πειρασμό και να μη σχολιάσω το εξής:
Προχθές, κατά τον αγιασμό εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, είδαμε το πρωτοφανές, ο Αρχηγός της Αξιωματικής (τρομάρα του!) Αντιπολίτευσης να εκφωνεί δεκάρικο λόγο, με καθαρά πολιτικό περιεχόμενο ενώπιον των μαθητών (γυμνασίου ή λυκείου, δεν γνωρίζω, δεν έχει σημασία), καλώντας τους σε «αντίσταση» !!!
Εντάξει, το ποιόν και το «επίπεδο» του sexy-Alexis το γνωρίζαμε... Αλλά ακόμα και αυτό το τελευταίο του κατόρθωμα, πραγματικά τον ξεπερνάει!
Τι να πει, όμως, κανείς για εκείνους τους «καθηγητές» και τον Διευθυντή του εν λόγω σχολείου, που «επέτρεψαν» – αν όχι υποκίνησαν – την απαράδεκτη και πρωτοφανή αυτή συμπεριφορά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, προφανώς, θυμήθηκε τα νιάτα του...
Να τους χαιρόμαστε και, κυρίως, να τους χαίρονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς τους «δασκάλους», στα χέρια των οποίων αφήνουμε τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.
Αλλά, μήπως δεν τους θυμόμαστε, εμείς οι λίγο παλαιότεροι, τι προπαγάνδα κάναν, αυτοί οι ίδιοι, στις μεγάλες καταλήψεις, επί υπουργίας Κοντογιαννόπουλου ;;;
Ο λύκος κι αν εγέρασε....
Σεμνός & Ταπεινός