Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μην κανονίσετε τίποτα το ΣΚ, έχει πραξικόπημα


Από το Μυστήριο
Χαμπάρι δεν πήρα εχθές για την ανακοίνωση του λαοφιλούς αυτού σωματείου εφέδρων καταδρομών περί πραξικοπήματος, που συντάραξε συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της χώρας, προκαλώντας πανικό στο Μαξίμου, στον Τσίπρα και στον καφετζή κάτω από το γραφείο μου.
Ομολογώ ότι σήμερα που έμαθα ότι η Δημοκρατία (με το Δ κεφαλαίο) κινδυνεύει άμεσα από τους εφέδρους καταδρομείς (ο πιο μικρός από αυτούς πρέπει να έχει απολυθεί πριν από τρεις δεκαετίες…), τρομοκρατήθηκα.
Από πολύ αξιόπιστες πηγές έχω μάλιστα πληροφορηθεί ότι η ημέρα του πραξικοπήματος (Coup d'état για να καταλαβαίνουν και οι Τροϊκανοί) είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 4, αν και δεν κατάλαβα αν είναι μεσημέρι ή ξημερώματα. Μάλλον όμως μεσημέρι θα ’ναι, σιγά μην ξυπνήσουν νυχτιάτικα για πραξικόπημα. Δεν θα έχουν πιει και το freddo τους.
Ελπίζω να μην έχετε κανονίσει κάτι για το Σάββατο. Όσοι μάλιστα έχετε σκοπό να παντρευτείτε αυτή την ημέρα, πιο καλή δικαιολογία για να αναβάλετε τον γάμο σας, αποκλείεται να βρείτε.
Πώς όμως να αντιμετωπίσεις αυτά τα εκπαιδευμένα κομμάντα, έστω και αν έχουν περάσει τα 50 φεύγα τους; Δικαίως λοιπόν ανησυχούν όλοι. Τα αποφασισμένα αυτά κομμάντα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα πετύχουν τον στόχο τους και θα καταλύσουν το πολίτευμα πριν προλάβουμε να πούμε κύμινο. Με κινήσεις υψηλής στρατηγικής θα αναλάβουν την εξουσία. Έχω άμεση γνώση των μοναδικών ικανοτήτων τους, μαζί με ομοίους τους εκπαιδεύτηκα στη ΣΕΑΠ…
Και ήλθε η ώρα να σας πω τη μεγάλη αλήθεια. Τρέμουν φίλτατες και φίλτατοι, οι πολιτικοί τα κομμάντα αυτά. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους όσους έχουν πάει στρατό, πόσο επιτυχημένοι είναι οι στρατιωτικοί στη διοίκηση.
Με αυτά και με αυτά έχουν δίκιο, πολύ δίκιο όλα τα σοβαρά ΜΜΕ που αναδεικνύουν αυτό το μείζον θέμα. Έτσι και αλλιώς τα σοβαρά προβλήματα της χώρας έχουν πια λυθεί. Η Ελλάδα πια είναι η επιβεβαίωση του success story και ήδη έρχεται η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αν δεν είναι ήδη εδώ, όπως ορκίζεται ένας φίλος ότι την είδε πρόσφατα. Αλλά και αν δεν έλθει, είναι εδώ μαζί μας ο Αλέξης και μας σώσει...
Έτσι, μόνο η Δημοκρατία μας κινδυνεύει από τους καμένους έφεδρους καταδρομείς, όλα τα άλλα είναι λυμένα.
Υ.Γ. Δηλαδή τα παιχνίδια του ΣΚ της Σούπερ Λίγκα θα αναβληθούν;
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ