Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Άραγε κονομήσανε οι "παντογνώστες" ;;;


- Περνάει «αέρας» (με σούπερ εμφάνιση) ο Παναθηναϊκός, «έκατσε και έχασε» η ΑΕΛ κατά (κάποιους) οπαδούς του Ολυμπιακού.
- Κάνουν διπλό (εύκολο) οι πρωταθλητές μέσα στην Τρίπολη και (κάποιοι) οπαδοί του πρωτοπόρου, ανακαλύπτουν σενάρια, ώστε να.. μειώσουν την επιτυχία του αντιπάλου. Ήδη δε, έχουν αρχίσει οι.. διεργασίες για τα παιχνίδια του προσεχούς Σαββατοκύριακου :
- Αν περάσει απ' το «Παγκρήτιο» ο Ολυμπιακός, τότε θα έχει «κάτσει να χάσει» ο Εργοτέλης. Ενώ αν πάει το ματσάκι «1Χ», τότε θα το έχει χτυπήσει ο Παπουτσάκης. Λες και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα σαν τον (συμπαθέστατο σε όλα) Εργοτέλη. Έλεος ένα πράγμα.
- Έτσι και κάτσει στο ντέρμπι της Τούμπας η μπίλια στο «1Χ», τότε όλα θα είναι αγγελικά πλασμένα. Αν όμως πάρει τρίποντο ο πολυμετοχικός, τότε θα.. έχουν παίξει μπάλα οι χορηγίες.
Μιλάμε παίδες για ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ. Που όσοι τις υπερασπίζονται, απορώ.
Γιατί ασχολούνται;

Και στην τελική: Γιατί δεν τα ποντάρουν τα «άχαστα» στο στοίχημα; Οι μπούκηδες (που δεν χαρίζουνε λεφτά), τα προσφέρουν σε αποδόσεις άριστες. Ξέρουν άλλωστε πότε υπάρχει θέμα. Γι' αυτό υπάρχουν και οι φραγές. Ούτε όμως το ΑΕΛ-Παναθηναϊκός, ούτε το Αστέρας-Ολυμπιακός υπέστησαν κάποιο «κλείδωμα». Ανοικτές ήταν οι αγορές. Σε σούπερ αποδόσεις. Οι μπουκ τους χάρισαν λεφτά. Άραγε κονομήσανε;;;
ΥΓ 1 : Οι αποδόσεις κορυφαίου bookmaker του διαδικτύου, για τα «ύποπτα» (γελάμε) παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής :
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 1 - Χ - 2 (6,25 - 3,5 - 1,5).
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : 1 - Χ - 2 (2,6 - 2,9 - 2,6). Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν...
ΥΓ 2 : Ο «πελάτης» έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο. Και ο νοών νοείτο...
BETMIXER