Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Περί κυπέλλου Ελλάδος...

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα απόλυτα ποδοσφαιρική, με πλήθος κόσμου στις εξέδρες, ο Παναθηναϊκός απέδωσε (κλασικά εικονογραφημένα) διαστημικό ποδόσφαιρο και υπέταξε το «θηρίο» Καλλιθέα με σκορ «2-0». Τετράδα λοιπόν για το «τριφύλλι» και η πρόκριση στον τελικό της 24/4 δείχνει πολύ κοντά (όχι ότι ο Αναστό θα πέσει αμαχητί, υπάρχει όμως διαφορά ποιότητας).
Την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει στους δύο εναπομείναντες προημιτελικούς. Αν θέλετε βέβαια την προσωπική μου γνώμη, ο Άρης θα συνεχίσει την πελατειακή του σχέση με την Ξάνθη (Μίμης Μπενίσκος και τα συναφή), στενοχωρώντας (να ήταν η 1η η φορά) τον φίλτατο Sin Nostramizon Doctor. Και το εισιτήριο τελικού, θα το διεκδικήσει είτε με ΑΟΚ, είτε με τον «ντεφορμέ» Πανιώνιο.
 Φαβορί φυσικά και στις δύο τις περιπτώσεις είναι ο Super Cooper Aris. Που οκ, απογοήτευσε με την εικόνα της περασμένης Κυριακής, κάθε ομάδα όμως δικαιούται την άσχημη εμφάνιση. Αρκεί με την εμφάνιση αυτή να μη χάνεται ο στόχος.
Τα ευκόλως εννοούμενα βεβαίως και θα τα παραλείψω. Απευθύνομαι άλλωστε σε ψαγμένους αναγνώστες. Αν τα τρώγατε όλα αμάσητα, δε θα διαβάζατε το blog του φίλτατου «Δηλητήριου». Ουψ (!!!). Σόρι. Δεν έχω το δικαίωμα να προχωρήσω σε αυθαίρετη αλλοίωση της ονομασίας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Μυστήριο. Τα λέμε...
ΥΓ : Αν υποψιαστώ ότι οι «μαρς» 2ες κίτρινες, είτε οι απευθείας κόκκινες κάρτες (που δε βγαίνουν από το τσεπάκι, ούτε με.. αίτηση) αλλοιώνουν το πρωτάθλημα, θα.. πεθάνω!!!
BETMIXER