Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μόκο κουτόφραγκοι !!!


Από το Μυστήριο
Απορώ με το πείσμα αυτών των κουτόφραγκων.
Έχουν φαγωθεί όλοι τους ότι ντε και καλά δεν υπάρχει συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, και ότι δήθεν δεν καταλαβαίνουν από που πηγάζει η ελληνική αισιοδοξία.
Είναι πραγματικά απερίγραπτοι.
Αφού ο Αλέξης και ο Γιάνης, αυτοί οι πολιτικοί ογκόλιθοι, τους λένε ότι υπάρχει συμφωνία, τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή; Η συμφωνία έχει γίνει και καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουν επιτέλους. Και αν δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν συμφωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση, οφείλουν άμεσα να το αντιληφθούν. Τέρμα η πλάκα.
Ο Πρωθυπουργός της πρώτης φοράς Αριστεράς ανακοίνωσε δημοσίως ότι η διαπραγμάτευση τελείωσε και ότι τα κομάντα του Μαξίμου και του Υπουργείου Οικονομικών ήδη γράφουν το κείμενο της συμφωνίας. Ψεύδεται δηλαδή ο Πρωθυπουργός μας, ο δικός μας άνθρωπος, και όλοι αυτοί οι ξένοι λένε την αλήθεια; Σε λίγο θα ισχυριστούν ότι μπλοφάρει κιόλας ο Αλέξης μας.
Τσάμπα δηλαδή γράφουν τα κομάντα όλη την ώρα;
Έλεος πια με την υποκρισία των Ευρωπαίων. Είναι όλοι τους εναντίον μας. Μας μισούν, είναι φως φανάρι. Μάθετε να ντύνεστε πρώτα και μετά ελάτε να μας αμφισβητήσετε. Άντε με τις κάλτσες σας.
Και στην τελική, εμείς προλάβαμε και είπαμε πρώτοι ότι συμφωνήσαμε. Αν ήταν μάγκες, ας μας προλάβαιναν οι κουτόφραγκοι ανακοινώνοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία.
Το είπαμε πρώτοι, γι' αυτό μόκο !!!
Υ.Γ. 1ο. Ωραίο τριήμερο... Με τις ευχές και της Ντόρας Μητσοτάκη πια...
Υ.Γ. 2ο. Μήπως ο Αλέξης το έχει παίξει 2 στο ημίχρονο, 1 τελικό;
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ