Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Μεταγραφές - Βόμβα της ΝΔ !!!


Από το Μυστήριο
Το ΣΚ είχα την τύχη να παρευρεθώ σε κοινωνική εκδήλωση μετά του κ. Βασιλείου Οικονόμου. Για όσους δεν θυμούνται τον εν λόγω, ή προσπαθούν να ξεχάσουν - ματαίως γιατί εγώ θα τους βοηθήσω να θυμηθούν - ο εν λόγω είναι Βουλευτής.
Ναι, βουλευτής της ΝΔ.
Ο οποίος ήταν προηγουμένως Βουλευτής της Πασοκάρας και της ΔΗΜΑΡ (θα ήταν εντελώς άκομψο να πω της Δημάρας για ένα κόμμα του 0,5%, και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ως γνωστόν). Εν τω μεταξύ ο κ. Οικονόμου είχε προλάβει να ιδρύσει το κόμμα Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και την πολιτική κίνηση Ελεύθεροι Πολίτες.
Ναι φίλτατοι, είναι Βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αφού αν τολμούσε να εκτεθεί στην περιφέρειά του (Υπόλοιπο Αττικής), πιο πιθανό ήταν να εκλεγόμουν εγώ βουλευτής που δεν έθεσα καν υποψηφιότητα, παρά εκείνος.
Η μεταγραφή του εντασσόταν στην εμπνευσμένη και άκρως επιτυχημένη, ως αποδείχθηκε από το μεγαλειώδες αποτέλεσμα των εκλογών που πέτυχε η ΝΔ, στρατηγική του κ. Σαμαρά περί διεύρυνσης προς ΠΑΣΟΚ μεριά. Έτσι πήρε μεταγραφή και η Άντζελα η Γκερέκου, η οποία όμως δεν κατάφερε να εκλεγεί. Και αντί να έχουμε την Άντζελα βουλευτίνα, μας προέκυψε ο Οικονόμου, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υπάρχει θεός της Ελλάδος που μας προστατεύει.
Ο Πρόεδρος Σαμαράς μαθαίνω ότι, καθώς έμεινε απολύτως ευχαριστημένος με το εκλογικό αποτέλεσμα (μια και έχασε μόνο με 9 μονάδες διαφορά, αφού θα μπορούσε να χάσει κάλλιστα και με 20), αποφάσισε να μεταγράψει και άλλα εκλεκτά στελέχη της Πασοκάρας. Και συγκεκριμένα τον κ. Σγουρό, αποτυχών Περιφερειάρχη και τον κ. Χρυσοχοϊδη, τον κατά δήλωσή του καλύτερο Υπουργό που είχε ποτέ η Ελλάδα.
Το σωστό όμως είναι να κινηθεί περισσότερο δυναμικά η ΝΔ στο μεταγραφικό παζάρι. Και να σπεύσει να αποκτήσει και άλλα πράσινα ταλέντα. Όπως πχ τον κ. Ρέππα, τον κ. Σκανδαλίδη, ή τον κ. Λοβέρδο, ή τον κ. Βενιζέλο ακόμη. Οπωσδήποτε όμως τον Κίμωνα τον Κουλούρη (για να κάνει παρέα σε Γιακουμάτο - Άδωνη). Και να προσπαθήσει οπωσδήποτε να κάνει δικό της τον ΓΑΠ, μην προλάβει ο Τσίπρας και ανακοινώσει τη μεταγραφή του σπουδαίου αυτού φορ.
Οπότε και τυπικά η ΝΔ θα μετατραπεί η ΝΔ σε γαλάζιο ΠΑΣΟΚ.
Και θα δικαιωθεί ο κ. Σημίτης που θέλει να ενωθούν όλα τα κόμματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και μετά θα κάνουν πάρτι στην Κυβέρνηση με τους άμπαλους που έχουν απέναντί τους.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ